10 nejstahovanějších filmů 36. týdne (nejen) z Netflixu nebo Disney+

Foto: Bestie (Universal Pictures), Kde zpívají raci (Sony Pictures), Thor: Láska jako hrom (Marvel)

Do aktuálního žebříčku nejstahovanějších filmů se zařadily hned čtyři novinky oproti minulému týdnu. Na pátém místě hraná disneyovka Pinocchio s Tomem Hanksem, čtvrtá Bestie, ve které Idris Elba čelí krvelačnému lvu, adaptace románu Kde zpívají raci s talentovanou Daisy Edgar-Jones (Fresh) na třetí příčce a nejnovější marvelovka Thor: Láska jako hrom, která sesadila z pozice nejstahovanějšího filmu posledních týdnů Cruisův Top Gun: Maverick. Mezi první desítku nechybí ani chválený Predátor: Kořist, adrenalinové drama Fall, horor Nene nebo Jurský svět: Nadvláda. Do výběru se ani tentokrát nedostal žádný titul z Netflixu, konkurenční Disney+ má hned tři zástupce.

Nejstahovanější filmy 36. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Predátor: Kořist

Film se odehrává ve světě národa Komančů na počátku 17. století a je příběhem mladé ženy, vysoce schopné bojovnice, která se zoufale snaží ochránit svůj lid před hrozícím nebezpečím. Pronásleduje svou kořist, a nakonec se jí postaví. (právě teď na Disney+)

9. Mimoni 2: Padouch přichází

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. (uvedeno na iTunes)

8. Fall

Pro nejlepší kamarádky Becky a Hunter je život o překonávání strachu a překonávání hranic. Ale poté, co vylezou do výšky 610 metrů na vrchol opuštěné rádiové věže, ocitnou se v bezvýchodné situaci a nemají jak sestoupit dolů. (oficiálně ještě nevyšlo)

7. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (uvedeno na iTunes)

6. Nene

Ten den by proběhl jako každý jiný, kdyby se na nebi neobjevilo cosi, co sourozencům Haywoodovým zabilo otce. Bylo to UFO? Nebo je vysvětlení mnohem racionálnější? Nikdo nic neví. Nejnovější film z dílny Jordana Peela, režiséra Uteč. (uvedeno na iTunes)

5. Pinocchio

Nová hraná verze milovaného příběhu o dřevěné loutce, která zažívá vzrušující dobrodružství ve snaze stát se skutečným chlapcem. Natočil uznávaný režisér Robert Zemeckis, roli Geppetta si zahrál Tom Hanks. (právě teď na Disney+)

4. Bestie

Doktor Nate Daniels (Idris Elba) vezme své dvě dospívající dcery na výlet do Jižní Afriky, do míst, kde se seznámil s jejich mámou, která před nedávnem zemřela. Všem ale brzy půjde o život, když v jedné domorodé vesnici uvidí čerstvé následky řádění predátora s hřívou. (uvedeno na iTunes)

3. Kde zpívají raci

Celé roky se šířily po Barkley Cove historky o „dívce z mokřin“, které izolovaly strohou a odmítavou Kyu od místní komunity. Když se v Kyině životě objeví dva přitažliví mladíci z města, začne se novému, neznámému světu otevírat. (uvedeno na iTunes)

2. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

1. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (právě teď na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne