14 nejlepších novinek na víkend z Netflixu a HBO Max

Foto: Nejdelší noc (Netflix), Lovci duchů (Warner Bros. Television), V zajetí démonů 2 (New Line Cinema)

HBO Max v týdnu dohánělo resty a na svůj stream konečně přidalo slibované tituly. Dočkali se fanoušci seriálu Supernatural (Lovci duchů), v nabídce nově nechybí ani jeden z nejlepších seriálů posledních let – Hříšníci (prozatím pouze první dvě řady). Na HBO Max dorazilo i silné drama Chlapec v pruhovaném pyžamu nebo jedinečný snímek Parfém: Příběh vraha. Netflix vsadil na Mořskou příšeru ze své vlastní produkce, do jeho obsahu se zařadil i Barry Seal: Nebeský gauner se skvělým Tomem Cruisem, Focus s Willem Smithem a Margot Robbie nebo silný kriminální dokument Ta dívka z fotky. Na konkurenční službu Disney+ tentokrát žádná zajímavá novinka nedoputovala.

Barry Seal: Nebeský gauner

Divoký příběh pilota, který se rozhodne létat pro toho, kdo nabídne nejvíc. Inspirované příběhem nechvalně proslulého pašeráka drog Barryho Seala. Skvělý Tom Cruise ve filmu Douga Limana. (Netflix)

Focus

Elitní podvodník Nicky Spurgeon se před třemi lety rozešel se svojí chráněnkou. Teď na ni narazí znovu, ale s další promakanou levárnou mu zrovna ona moc nepomůže. Margot Robbie a Will Smith v povedené heist komedii. (Netflix)

Hříšníci – 2 řady

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí… (HBO Max)

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Osmiletý syn nacistického důstojníka se náhodou setká se stejně starým Shmuelem, židovským vězněm z nedalekého koncentračního tábora. Bruno netuší, co se za ostnatým drátem děje, ale když se chlapci skamarádí, zvolna začíná chápat hrůzy války. (HBO Max)

Chyť mě, když to dokážeš

Ostřílený federální agent (Tom Hanks) pronásleduje Franka Abagnalea mladšího (Leonardo DiCaprio), který před svými 19. narozeninami úspěšně zpronevěřil miliony dolarů v šecích, zatímco působil jako pilot společnosti Pan Am, lékař a právník. (HBO Max)

Lovci duchů – 8 řad

Foto: Warner Bros. Television

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. Oblíbený nadpřirozený seriál, který se vysílal neskutečných patnáct let. (HBO Max)

Mořská příšera

Malá holka se potají vkrade na loď slavného lovce mořských příšer a oba pak vyrazí na velkolepou plavbu do neprobádaných vod, o které se budou vyprávět legendy. Od režiséra disneyovské Velké šestky. (Netflix)

Nejdelší noc – 1. řada

Ozbrojenci obklíčí věznici pro duševně choré a chtějí z ní sebrat jednoho sériového vraha. Nakonec se strhne boj, jaký ani ve snu nečekali. Španělský thriller s hvězdou seriálu Narcos: Mexiko. (Netflix)

Parfém: Příběh vraha

Foto: DreamWorks

V 18. století se v Paříži narodil Jean-Baptiste Grenouille, chlapec s mimořádným čichem. Aby vytvořil jedinečný parfém, musí získat 13 esencí z těl krásných panen. Výjimečný film režíroval Tom Tykver, hrají Ben Whishaw a Dustin Hoffman. (HBO Max)

Stanfordský vězeňský experiment

Film zachycuje kontroverzní psychologický experiment z roku 1971, kterého se zúčastnilo 24 studentů Stanfordovy univerzity. Poté, co byli ve falešném vězení rozděleni na dozorce a vězně, se svých rolí chopili až do krajnosti. (HBO Max)

Ta dívka z fotky

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. Od tvůrce dokumentární série Soudní procesy v médiích. (Netflix)

Vymítač ďábla

Kouzelná dvanáctiletá dívka se náhle začne chovat jako posedlá a později se ukáže, že opravdu je. Aby jí démona zbavili, přistoupí dva knězi ke zcela výjimečnému rituálu vymítání, ďábelská posedlost však vzdoruje brutálním protiútokem… (HBO Max)

V zajetí démonů 2

Manželský pár Ed a Lorraine se opět pouští do vyšetřování dalšího případu nadpřirozených aktivit. Lorraine si sice chtěla dát od psychicky náročného povolání na čas pauzu, ale její manžel Ed ji přemluví k cestě do severního Londýna… (HBO Max)

Zákon gangu: Mayové – 4. řada

Foto: FX Network

Pokračování ságy sleduje někdejšího premianta EZ Reyese, který je čerstvě propuštěn z vězení a stává se členem klubu Mayů na kalifornsko-mexické hranici, kde je nucen přijmout novou identitu zločince. (HBO Max)