21 výborných filmů, které jsou nově nebo znovu na Netflixu

Foto: Focus (Warner Bros.), Barry Seal: Nebeský gauner (Universal Pictures), King Kong (Universal Pictures)

Zatímco slibných originálů z produkce Netflixu nás čeká v tomto týdnu pramálo, nabídka nově přidaných licencovaných titulů je jiná písnička. Netflix na začátku července do svého obsahu zařadil hromadu známých filmových hitů, které jsou na oblíbeném streamu premiérově nebo se na Netflix vrátily po určité pauze. Všemi deseti můžeme doporučit legendární parodii Bláznivou střelu, Zelenou míli s Tomem Hanksem, velkolepého King Konga z dílny Petera Jacksona nebo akční klasiky jako Spojenec a Křižovatka smrti.

Barry Seal: Nebeský gauner

Divoký příběh pilota, který se rozhodne létat pro toho, kdo nabídne nejvíc. Inspirované příběhem nechvalně proslulého pašeráka drog Barryho Seala.

Bláznivá střela a Bláznivá střela 2

Foto: Paramount Pictures

Nemotorný polda Frank Drebin se snaží zastavit zločince, kteří chtějí zabít královnu Alžbětu II., ale jako obvykle má spoustu smůly a nadělá pořádnou paseku.

Coach Carter

Foto: Paramount Pictures

Kontroverzní basketbalový trenér Ken Carter je přesvědčený, že škola je přednější než sport, takže když jeho veleúspěšný tým kašle na učení, nezaváhá a stáhne ho ze hry.

Conor McGregor: Známá firma

Od obracení každého pěťáku až k okázalým jízdám a luxusním kožichům. Irský šampion v MMA se nebojí ukázat svoje úspěchy i pády bez příkras.

Dark Waters

Jeho advokátní kancelář zastupuje chemické společnosti. On se ale rozhodne odhalit, jak nakládají s toxickým odpadem, i když tím ohrozí svoji kariéru. Podle skutečnosti.

Ex Machina

Programátor má strávit pár týdnů na odlehlém sídle šéfa technologické firmy. A za úkol dostává výzkum nové umělé inteligence.

Focus

Elitní podvodník Nicky Spurgeon se před třemi lety rozešel se svojí chráněnkou. Teď na ni narazí znovu, ale s další promakanou levárnou mu zrovna ona moc nepomůže.

King Kong

Foto: Universal Pictures

V remaku kultovního filmu režiséra Petera Jacksona se skupinka výzkumníků a filmařů vydává na Ostrov lebek, aby pátrali po obří gorile.

Křižovatka smrti

Foto: New Line Cinema

Policejního inspektora z Hongkongu povolají do Los Angeles vyšetřit únos. Jenže místní drzý policajt dostane od FBI za úkol mu vyšetřování znepříjemnit.

Let

Jako zázrakem se mu podaří přistát s poškozeným dopravním letadlem. Je oslavován jako národní hrdina. Ale jen do chvíle, než padne otázka, co se vlastně stalo.

Méďa a Méďa 2

Plyšový medvěd s nevybíravým slovníkem a slabostí pro pařby ožívá, aby zabránil svému lidskému parťákovi ve vstupu do dospělosti a svatbě s přítelkyní.

Millerovi na tripu

Bezvýznamný dealer trávy dluží tomu, od koho bere zboží, pořádný balík, a tak slíbí, že z Mexika propašuje velkou zásilku. A aby měl krytí, dá dohromady falešnou rodinu.

Muži v černém

Foto: Columbia Pictures

Policista se znalostí ulice má za úkol spolupracovat s vysloužilým vládním agentem v týmu, který tajně sleduje aktivitu mimozemšťanů žijících na Zemi.

Prázdniny

Foto: Columbia Pictures

Editorce trailerů Amandě z Los Angeles a londýnské novinářce Iris se v lásce nedaří a potřebují prostě někam vypadnout. A tak si přes Vánoce prohodí na dva týdny domy.

Prci, prci, prcičky 2

Foto: Universal Pictures

Jim, Oz, Kevin a Stifler jsou ještě nadrženější než minule! Mají za sebou první rok na univerzitě a teď chtějí společně strávit léto v domě na pláži.

Seznamte se, Joe Black

Foto: Universal Pictures

Když si Smrt přijde pro bohatého mediálního magnáta Williama, učiní mu nabídku: Když ji William na pár dní pozve mezi živé, dostane pár dní života navíc.

Spojenec

Foto: Universal Pictures

Detektiv změří síly s lupičem, který je neustále krok před policií. A když se na scéně objeví vyjednavačka, která si dělá věci po svém, situace se vymkne kontrole.

Talentovaný pan Ripley

Foto: Paramount Pictures

Mazaný podvodník Tom Ripley díky svému šarmu pronikne do luxusního světa charismatického mladého boháče. Když mu pak ale začne téct do bot, sáhne po drastickém řešení.

Tlumočnice

Foto: Universal Pictures

Tlumočnice v OSN náhodou zaslechne, že se chystá atentát, a ocitne se ve velkém nebezpečí. O pomoc se proto obrátí na skeptického agenta FBI.

Zelená míle

Foto: Warner Bros.

Bachař rozpozná zázračné schopnosti muže odsouzeného na smrt a zoufale se snaží zabránit jeho popravě.

Zlověstné ticho

Foto: Universal Pictures

Po smrti novomanželky se zdrcený Jamie musí vrátit do rodného města, kde zkříží cestu duchovi břichomluvkyně.