10 nejstahovanějších filmů týdne mezi piráty (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Rubikon (Graf Film), Zločiny budoucnosti (Metropolitan FilmExport), Princezna (Hulu)

V žebříčku deseti nejstahovanějších filmů posledního týdne se objevily dvě novinky. Na osmé příčce umístěná Princezna (vyšla na Disney+) a sedmý Rubikon, který zakotvil například na iTunes nebo Amazonu. Podle serveru TorrentFreak se opět nejvíce stahoval nový Doctor Strange (po kinech zavítal na Disney+), v těsném závěsu pak následují Fantastická zvířata (HBO Max) a Muž z Toronta (Netflix). Po odmlce se mezi přední desítku vrací Uncharted s Tomem Hollandem.

Nejstahovanější filmy 26. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti. (uvedeno na iTunes)

9. Zločiny budoucnosti

Jak se lidský druh přizpůsobuje syntetickému prostředí, tělo prochází novými proměnami a mutacemi. Slavný umělec Saul Tenser v doprovodu své partnerky Caprice předvádí metamorfózy svých orgánů. Film Davida Cronenberga. (uvedeno na iTunes)

8. Princezna

Krásná, mladá a odhodlaná královská dcera se odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (právě teď na Disney+)

7. Rubikon

Rok 2056. Kontrola nad zdevastovanou Zemí je rozdělena mezi sedm vládních korporací. Dochází kyslík a lidstvo je nuceno hledat nové cesty přežití. Možné řešení slibuje vesmírná základna Rubikon. (uvedeno na iTunes)

6. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (oficiálně pouze v kinech)

5. Všechno, všude, najednou

Stárnoucí čínská přistěhovalkyně se dostává do bláznivého dobrodružství, v němž může sama zachránit to, co je pro ni důležité, tím, že se spojí s životy, které mohla vést v jiných vesmírech. (uvedeno na iTunes)

4. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (právě teď na HBO Max)

3. Muž z Toronta

Záměna identity přinutí zmateného podnikatele spojit síly s nechvalně proslulým zabijákem známým jako muž z Toronta, který mu má pomoct zůstat naživu. Akční komedie v režii Patricka Hughese (Zabiják & bodyguard) s Kevinem Hartem a Woodym Harrelsonem v hlavních rolích. (uvedeno na Netflixu)

2. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem. Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků. (právě teď na HBO Max)

1. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, který za pomoci starých známých a nových spojenců vstupuje do šílených a nebezpečných paralelních světů mnohovesmíru, aby se utkal se záhadným soupeřem. (právě teď na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy mezi piráty z minulého týdne