12 parádních novinek na víkend (nejen) z Netflixu, HBO Max a Disney+

Foto: Na seznamu smrti (Prime Video), The Hot Zone (National Geographic), Daredevil (Marvel)

Školákům začaly prázdniny, streamovací služby naštěstí jedou naplno i v létě. O víkendu si nezapomeňte pustit téměř čtyřhodinové finále čtvrté řady Stranger Things na Netflixu, stejná platforma láká ještě na kvalitní snímek Dark Waters podle skutečné události. Na HBO Max najdeme začátek nové sezóny Westworldu, Letce s DiCapriem nebo všech pět řad seriálových Lovců zločinců. Skvělou nabídku na víkend má také Disney+, kam konečně dorazila kompletní sestava marveláckých Defenders, přidána byla také první řada hraného seriálu The Hot Zone o ebole na území USA z produkce National Geographic.

Conor McGregor: Známá firma

Od obracení každého pěťáku až k okázalým jízdám a luxusním kožichům. Irský šampion v MMA se nebojí ukázat svoje úspěchy i pády bez příkras. V dokumentu vystoupí také Arnold Schwarzenegger. (Netflix)

Černý víkend

Lily a Paul pozvou své blízké na poslední setkání v jejich domě na pláži poté, co se Lily rozhodne ukončit dlouholetý boj s neurologickým onemocněním zvaným ALS. Susan Sarandon, Kate Winslet a mnoho dalších hvězd v hlavních rolích. (HBO Max)

Defenders

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí své síly, aby zachránili New York před největší hrozbou, jaké kdy čelil. Oblíbení hrdinové od Marvelu konečně zase na streamu. (Disney+)

Dark Waters

Jeho advokátní kancelář zastupuje chemické společnosti. On se ale rozhodne odhalit, jak nakládají s toxickým odpadem, i když tím ohrozí svoji kariéru. Podle skutečnosti. (Netflix)

Letec

Howard Hughes byl nejrychlejší muž ve vzduchu a nejbohatší muž na světě. Vytvořil pozoruhodné filmové trháky, podmanil si krásné hollywoodské hvězdy a sestrojil moderní ultrarychlá letadla, v nichž překonával světové rekordy. (HBO Max)

Lovci zločinců – 5 řad

Miliardář a počítačový génius Harold Finch v reakci na události z 11. září vytvoří pro vládu Stroj, jehož úkolem je předvídat na základě dostupných dat zločin dříve, než k němu dojde. Seriál z produkce Jonathana Nolana. (HBO Max)

Na seznamu smrti – 1. řada

Seriál sleduje Jamese Reece (Chris Pratt) potom, co jeho četa Navy SEALs během riskantní tajné mise padne do léčky. Reece se vrátí domů k rodině s rozpornými vzpomínkami na tuto událost a vyrovnává se s pocity viny. Hrají Chris Pratt a Taylor Kitsch. (Prime Video)

Před půlnocí

Jesse a Celine se poprvé potkali před úsvitem jako dvacetiletí, podruhé, když jim bylo třicet. Teď je jim něco přes čtyřicet a před půlnocí zhodnotí nejen minulost, ale i současnost a budoucnost. (HBO Max)

Stranger Things – 4. řada (2. část)

Těsně před jarními prázdninami se do Hawkinsu vrací temnota. Čeká nás nová porce hrůz, děsivých vzpomínek a taky úplně nové nebezpečí, ze kterého tuhne krev v žilách. Čtyřhodinové finále ve dvou epizodách. (Netflix)

Tábor tygrů

Foto: 20th Century Fox

Vojín Bozz je provokatér, z vojenského výcviku se snaží dostat rebelií. Ta mu však bude málo platná. Za dveřmi je totiž válka s Vietnamem a jeho oddíl nastupuje na výcvik do brutálního Táboru tygrů. (HBO Max)

The Hot Zone – 1. řada

Tato série s Juliannou Marguiliesovou v hlavní roli doktorky Nancy Jaaxové byla inspirována skutečným příběhem o původu Eboly a jejím příchodu na půdu USA v roce 1989. Seriál z roku 2019, nechybí ani druhá řada o antraxu. (Disney+)

Westworld – 4. řada

Čtvrtá řada se odehrává sedm let po skončení třetí řady a je popisována jako „temná odysea o osudu vědomého života na Zemi“. Do hlavních rolí se vracejí Ed Harris, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Aaron Paul a mnoho dalších. (HBO Max)

Pokračuj na nejlepší novinky na víkend z minulého týdne