15 parádních novinek na víkend (nejen) z Netflixu, Disney+ a HBO Max

Foto: Včela na mušce (Netflix), Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (Marvel), Miniaturista (BBC)

Nebudete vědět, co dřív. Na Netflix doputovala komediální série s Rowanem Atkinsonem Včela na mušce, nová řada populárního superhrdinského seriálu Umbrella Academy nebo akční komedie Muž z Toronta od režiséra třetích Expendables. HBO Max láká na dokumentární lahůdku z Polska – Balkónový film a původního Blade Runnera z dílny Ridleyho Scotta, na Disney+ má premiéru nová marvelovka Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Mezi nejlepšími novinkami na víkend nechybí ani tituly z Voyo a prémiové nabídky O2TV, kam zavítala francouzská parodie Super-Blb.

Balkónový film

Dokument HBO Max z dílny uznávaného režiséra Pawła Łozińského, který se na lidi dívá z balkonu. Autor oslovuje obyvatele čtvrti nebo náhodné kolemjdoucí, klade jim otázky, hovoří s nimi o tom, jak se vyrovnávají se životem. (HBO Max)

Blade Runner

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy věda pokročila a společnost začala vyrábět replikanty, kteří jsou od lidí k nerozeznání. Těm je však po krvavé vzpouře v jedné mimozemské kolonii zakázán vstup na Zemi pod trestem smrti… (HBO Max)

Co se skrývá v mazlíčcích – 1. řada

Foto: Netflix

Seznamte se s úžasnými tvory z celého světa a podívejte se, co všechno naši zvířecí parťáci dokážou a cítí. Seriál o hafanech, kočkách a dalších mazlíčcích. Dokumentární seriál o superschopnostech domácích mazlíčků, který namluvil Hugh Bonneville ze seriálu Panství Downton. (Netflix)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Vydejte se na cestu do neznáma s Doctorem Strangem, který s pomocí starých i nových mystických spojenců prochází ohromujícími a nebezpečnými alternativními realitami mnohovesmír, aby se postavil tajemnému protivníkovi. (Disney+)

Miniaturista – 1. řada

Osmnáctiletá Nella (Anya Taylor-Joy) se v 17. století přestěhuje do Amsterodamu a najme tajemného místního miniaturistu, aby zařídil domeček pro panenky, který dostala od svého manžela obchodníka jako dárek. (Voyo)

Momentum Generation

Momentum Generation se věnuje silné generaci, která změnila surfing z alternativní zábavy a vyjádření životního stylu na sport, jenž byl v roce 2020 zastoupen na letní olympiádě v Japonsku. (HBO Max)

Muž z Toronta

Záměna identity přinutí zmateného podnikatele spojit síly s nechvalně proslulým zabijákem známým jako muž z Toronta, který mu má pomoct zůstat naživu. Od režiséra Patricka Hughese (Zabiják & bodyguard a Expendables 3), hrají Kevin Hart a Woody Harrelson. (Netflix)

Papírový dům: Korea – 1. řada

Lupiči obsadí tiskárnu cenin ve sjednocené Koreji a zadrží několik rukojmí. Policie jim to musí zatrhnout a taky chytit záhadného šéfa, který celou akci vymyslel. Jihokorejský remake španělského hitu. (Netflix)

Před soumrakem

Tato romance s Ethanem Hawkem a Julií Delpy v hlavních rolích navazuje na úspěšný snímek Před úsvitem. Po devíti letech se vracíme k osudům Američana Jesse a půvabné Francouzky Celine, kteří se opět potkávají, tentokrát v Paříži. (HBO Max)

Senna

Dokumentární film o brazilském jezdci formule jedna Ayrtonu Sennovi, který celkem třikrát vyhrál mistrovství světa F1 a zemřel v pouhých čtyřiatřiceti letech. Povinnost nejen pro milovníky automobilismu. (HBO Max)

Snowflake Mountain: Citlivky v divočině – 1. řada

Jsou to úplně beznadějné případy, nebo spíš potřebují tvrdou ruku? Reality show, ve které musí rozmazlení mladí lidi obstát v přírodě bez pomoci starostlivých rodičů. Příště prosíme ještě více přitvrdit na pilu. (Netflix)

Super-Blb

Zkrachovalý herec Cedric je looser k pohledání. Ale pak se zableskne na lepší časy, když Cedric dostane hlavní roli superhrdiny Badmana. Tím ale jeho bláznivé dobrodružství teprve začíná. Skvělá francouzská parodie. (O2TV)

Ubal a zmiz

Mireček a Vilém dostanou kšeft roku. Prodat všechnu trávu Bulharovi. Jenže to by jim někdo nesměl vybílit byt. Česká komedie inspirovaná filmy Guye Ritchieho, ve které hrají Matouš Ruml a Janek Gregor. (Voyo)

Umbrella Academy – 3. řada

Tým je zpátky v akademii a čelí nové partě sourozenců Hargreevesových. Ve městě začíná rozsévat chaos tajemná síla. Třetí řada o nesourodém týmu Umbrella Academy v alternativním světě. (Netflix)

Včela na mušce – 1. řada

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. Rowan Atkinson v komediálním seriálu a roli ušité na míru. (Netflix)