10 nejstahovanějších filmů týdne mezi piráty (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Everything Everywhere All at Once (A24), Father Stu (Sony Pictures), Last Seen Alive (Voltage Pictures)

Ve dvaadvacátém týdnu se do žebříčku nejstahovanějších filmů zařadily pouhé dvě novinky. Na šesté příčce umístěné drama Father Stu (iTunes) a pátou příčku okupující akční béčko Last Seen Alive (iTunes). Nejstahovanějším filmem týdne, podle serveru TorrentFreak, se stala nová Fantastická zvířata (HBO Max). Mezi prvních deset titulů se ani tentokrát nezařadil žádný titul z produkce Netflixu, už brzy ale na něm mají premiéru očekávané snímky Životní trefa (hraje Adam Sandler) a Spiderhead (sci-fi od režiséra Top Gun: Maverick).

Nejstahovanější filmy 22. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti. (uvedeno na iTunes)

9. Ježek Sonic 2

Vynalézavý Robotnik dokázal nalézt způsob, jak ze svého houbového vězení uniknout a vrátit se na Zemi, a navíc se spojil s ježurou jménem Knuckles, což je chlupatá červená koule plná zloby a unikátních schopností, které jsou podobné těm Sonicovým. (uvedeno na Paramount+)

8. Everything Everywhere All at Once

Stárnoucí čínská přistěhovalkyně se dostává do bláznivého dobrodružství, v němž může sama zachránit to, co je pro ni důležité, tím, že se spojí s životy, které mohla vést v jiných vesmírech. (uvedeno na iTunes)

7. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (právě teď na HBO Max)

6. Father Stu

Skutečný příběh boxera, který se stal knězem, otce Stuarta Longa, jehož cesta od sebezničení k vykoupení inspirovala nespočet lidí. Ve filmu režisérky Rosalindy Ross hrají Mark Wahlberg a Mel Gibson v hlavních rolích. (uvedeno na iTunes)

5. Last Seen Alive

Poté, co manželka Willa Spanna náhle zmizí na čerpací stanici, zoufalé pátrání ho zavede na temnou cestu, která ho donutí utéct před úřady a vzít zákon do vlastních rukou. Akční béčko s Gerardem Butlerem. (uvedeno na iTunes)

4. Seveřan

Amleth kdysi býval synem mocného vikinského krále a jeho ženy Gudrún, než ho zrada a zákeřná vražda připravila nejen o otce, ale i o střechu nad hlavou. O pár let později se světem protlouká jako bezejmenný válečník a má jediný cíl. (uvedeno na iTunes)

3. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (nyní pouze v kinech)

2. Morbius

Doktor Morbius trpí vzácnou a smrtelnou krevní chorobou. S úmyslem zachránit druhé, kterým hrozí stejný osud, se Michael rozhodne k zoufale riskantnímu činu. Zdánlivý úspěch přinese lék, který je však dost možná nebezpečnější než sama smrtelná choroba, neboť promění léčitele v lovce. (uvedeno na iTunes)

1. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem. Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků. (právě teď na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne