10 nelegálně nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (Warner Bros.), Morbius (Sony Pictures), Top Gun: Maverick (Paramount Pictures)

Zatímco o filmové novinky z Netflixu není zájem ani mezi piráty, v žebříčku deseti nejstahovanějších filmů posledního týdne figurují hned dva tituly z aktuální nabídky konkurenčního HBO Max. Batmana s Pattinsonem tam doprovodila nová Fantastická zvířata s podtitulem Brumbálova tajemství, a podle serveru TorrentFreak se v žebříčku umístila na devátém místě. Jedinou novinkou v TOP 10, oproti minulému týdnu, je velkolepý návrat Top Guna, který však na Paramount+ dorazí až někdy v červenci. Nejstahovanějším filmem týdne je vlažně přijatá marvelovka od Sony – Morbius.

Nejstahovanější filmy 21. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (uvedeno na iTunes)

9. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem. Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků. (právě teď na HBO Max)

8. Memory

Alex je nájemný vrah, který zjistí, že se stal terčem poté, co odmítl splnit zakázku pro nebezpečnou zločineckou organizaci. Syndikát a FBI ho pronásledují, Alex má ale schopnosti, aby si udržel náskok, tedy až na jednu věc: potýká se s těžkou ztrátou paměti. (uvedeno na iTunes)

7. Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti. (uvedeno na iTunes)

6. Ježek Sonic 2

Vynalézavý Robotnik dokázal nalézt způsob, jak ze svého houbového vězení uniknout a vrátit se na Zemi, a navíc se spojil s ježurou jménem Knuckles, což je chlupatá červená koule plná zloby a unikátních schopností, které jsou podobné těm Sonicovým. (uvedeno na Paramount+)

5. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (právě teď na HBO Max)

4. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (oficiálně pouze v kinech)

3. Everything Everywhere All at Once

Stárnoucí čínská přistěhovalkyně se dostává do bláznivého dobrodružství, v němž může sama zachránit to, co je pro ni důležité, tím, že se spojí s životy, které mohla vést v jiných vesmírech. (oficiálně vychází v červnu)

2. Seveřan

Amleth kdysi býval synem mocného vikinského krále a jeho ženy Gudrún, než ho zrada a zákeřná vražda připravila nejen o otce, ale i o střechu nad hlavou. O pár let později se světem protlouká jako bezejmenný válečník a má jediný cíl. (uvedeno na iTunes)

1. Morbius

Doktor Morbius trpí vzácnou a smrtelnou krevní chorobou. S úmyslem zachránit druhé, kterým hrozí stejný osud, se Michael rozhodne k zoufale riskantnímu činu. Zdánlivý úspěch přinese lék, který je však dost možná nebezpečnější než sama smrtelná choroba, neboť promění léčitele v lovce. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne