10 nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Seveřan (Focus Features), The Unbearable Weight of Massive Talent (Lionsgate), Last Seen Alive (Voltage Pictures)

Žebříček nejstahovanějších filmů mezi piráty nabral jen minimum změn, mezi první desítku se dostaly pouze dvě filmové novinky. Na osmé příčce umístěný sequel Panství Downton: Nová éra a akční komedie The Unbearable Weight of Massive Talent, ve které Nicolas Cage hraje Nicka Cage, zakotvená na prvním místě celého žebříčku. Mezi deseti nejstahovanějšími tituly nechybí ani tentokrát videoherní Uncharted, Pattinsonův Batman nebo béčková marvelovka Morbius. Podle serveru TorrentFreak se opět nedostalo na žádnou novinku z produkce Netflixu, to se ale může tento týden změnit s uvedením sci-fi Spiderhead.

Nejstahovanější filmy 23. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti. (uvedeno na iTunes)

9. Last Seen Alive

Poté, co manželka Willa Spanna náhle zmizí na čerpací stanici, zoufalé pátrání ho zavede na temnou cestu, která ho donutí utéct před úřady a vzít zákon do vlastních rukou. Akční béčko s Gerardem Butlerem. (uvedeno na iTunes)

8. Panství Downton: Nová éra

Za dobu své filmové a seriálové existence už Panství Downton zažilo ledacos, ovšem asi nikoho by nenapadlo, že se v minulosti babičky Violet (Maggie Smith) ukrývá tajemství, které může otřást základy celého šlechtického rodu Crawleyů. (uvedeno na Amazonu)

7. Everything Everywhere All at Once

Stárnoucí čínská přistěhovalkyně se dostává do bláznivého dobrodružství, v němž může sama zachránit to, co je pro ni důležité, tím, že se spojí s životy, které mohla vést v jiných vesmírech. (uvedeno na iTunes)

6. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (právě teď na HBO Max)

5. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (nyní pouze v kinech)

4. Seveřan

Amleth kdysi býval synem mocného vikinského krále a jeho ženy Gudrún, než ho zrada a zákeřná vražda připravila nejen o otce, ale i o střechu nad hlavou. O pár let později se světem protlouká jako bezejmenný válečník a má jediný cíl. (uvedeno na iTunes)

3. Morbius

Doktor Morbius trpí vzácnou a smrtelnou krevní chorobou. S úmyslem zachránit druhé, kterým hrozí stejný osud, se Michael rozhodne k zoufale riskantnímu činu. Zdánlivý úspěch přinese lék, který je však dost možná nebezpečnější než sama smrtelná choroba, neboť promění léčitele v lovce. (uvedeno na iTunes)

2. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem. Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků. (právě teď na HBO Max)

1. The Unbearable Weight of Massive Talent

Nick Cage, který je tvůrčím způsobem nenaplněný a čelí finančnímu krachu, musí přijmout nabídku za 1 milion dolarů za účast na narozeninách nebezpečného superfanouška. Věci ale naberou nečekaný spád. (uvedeno na Amazonu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne