12 kultovních seriálů na české verzi Disney+

Foto: Ztraceni (ABC), Jmenuju se Earl (NBC), Scrubs: Doktůrci (NBC)

Disneyho streamovací služba odstartovala v Česku a na Slovensku. Nabídka titulů a jejich lokalizace prozatím neodpovídá tomu, co gigant zábavního průmyslu sliboval v minulých týdnech, to se ale může v nejbližších hodinách ještě změnit. Co však potěšilo, jsou kultovní seriály, kterých je prozatím víc než dost (to neznamená, že bych jich nemohlo být ještě víc). Připravte si tisíce hodin na oblíbené tituly jako jsou 24 hodin, Akta X (aktuálně jen dvě poslední řady), Jmenuju se Earl, Mash, Scrubs nebo Ztraceni.

24 hodin – 9 řad

Foto: Fox

Kiefer Sutherland hraje v tomto jedinečném seriálu roli agenta protiteroristické jednotky Jacka Bauera. Celá série se odehrává v jednom dni, přičemž každý z 24 dílů pokrývá úsek jedné hodiny a je vyprávěn v reálném čase.

Akta X – 10. a 11. řada

Foto: Fox

Legendární napínavý seriál o zvláštních agentech FBI vyšetřujících případy ze složek s názvem Akta X, které se týkají paranormálních či nevysvětlitelných jevů.

Chirurgové – 18 řad

Foto: ABC

Meredith Greyová a čtyři další začínající chirurgové se v prvním roce náročného přípravného programu v nemocnici Seattle Grace snaží najít rovnováhu mezi prací a osobním životem.

Jak jsem poznal vaši matku – 9 řad

Foto: CBS

Komediální seriál o dvacátníkovi Tedovi a vztahu mezi ním a tou, která se stane jeho ženou a matkou jeho dětí. Jeden z nejoblíbenějších sitcomů posledních let.

Jmenuju se Earl – 4 řady

Foto: NBC

Earl na své životní cestě příliš mnohokrát špatně odbočil. Zvrat osudu však jeho život obrátí v životabudič. Když Earla bezprostředně poté, co vyhrál v loterii srazí auto, prozře a začne pochybovat o karmě. Od té chvíle je odhodlán napravit všechny křivdy ze své minulosti.

M*A*S*H – 11 řad

Foto: CBS

Americký válečný komediálně-dramatický televizní seriál, který se vysílal na stanici CBS v letech 1972-1983. Seriál se točí kolem života zdravotnického personálu během korejské války (1950-53).

Scrubs: Doktůrci – 9 řad

Foto: NBC

Poutavý (a občas vážný) pohled na práci v nemocnici očima mladého stážisty, který se vyrovnává s neobvyklými výzvami, které mu kladou do cesty kolegové i pacienti.

Simpsonovi – 33 řad

Tato animovaná komedie sleduje stejnojmennou rodinu z města Springfield, do níž patří Homer, netypická hlava rodiny a zaměstnanec jaderné elektrárny, milující modrovlasá matka Marge, problémový syn Bart, mimořádně úspěšná dcera Líza a malá Maggie.

Útěk z vězení – 5 řad

Foto: Fox

Tento akcí nabitý seriál sleduje Michaela Scofielda, který jde do vězení, aby se pokusil zachránit život svého jediného bratra Lincolna, jenž je v cele smrti za zločin, který nespáchal.

Zoufalé manželky – 8 řad

Foto: ABC

Vítejte na Wisteria Lane. Může se zdát jako dokonalá předměstská, veskrze americká ulice, ale podívejte se za dokonalé domy a ploty a začnou se objevovat trhliny.

Ztraceni – 6 řad

Foto: ABC

Když se letadlo společnosti Oceanic Air během letu číslo 815 zřítí na tichomořský ostrov, musí cestující, kteří přežili, bojovat o život. Odhalují tajemství ostrova, nacházejí stopy po těch, kteří tam byli před nimi, a objevují záhadné bunkry.

Živí mrtví – 11 řad

Foto: AMC

Tento seriál sleduje skupinu přeživších v době zombie apokalypsy. Mezilidské konflikty někdy představují takové nebezpečí, že jsou někteří ochotni udělat cokoli pro to, aby přežili.