16 nových filmů a seriálů zamíří v týdnu na Netflix

Foto: Metaloví lordi, Senzo: Vražda fotbalové hvězdy, Jakša: Nekompromisní operace (vše Netflix)

Nejočekávanější novinkou Netflixu tohoto týdne je pátá řada španělského seriálu Elita, za pozornost ale stojí i hudební komedie Metaloví lordi nebo jihokorejská fantasy série Zítra je taky den. Rovněž dorazí romantický film Někde mezi (hraje Joey King ze Stánku s polibky), Návrat do vesmíru Elona Muska nebo peprná novinka Žhavé linky. Netflix v posledních dnech navíc uvedl do nabídky těchto čtrnáct známých filmů.

Obchodní návrh – 1. díl

Ha-ri se přestrojí za svoji kámošku a vyrazí místo ní na rande naslepo. Chce nápadníka odradit, ale zjistí, že je to její šéf. A ten ji navíc požádá o ruku. (4. dubna)

Adios Amigos

Tři handicapovaní mladíci se vydají na bláznivý road trip do Španělska, při kterém by rádi konečně přišli o panictví. (5. dubna)

Furioza

Policajtka udělá svému bývalému nabídku, která se nedá odmítnout: buď pronikne mezi fotbalové chuligány a začne na ně donášet, nebo jeho brácha skončí ve vězení. (6. dubna)

Jimmy Savile: Britský horor – minisérie

Výstřední televizní hvězda a filantrop Jimmy Savile okouzlil celý národ. Po obviněních ze sexuálního obtěžování ale vyjde na světlo hodně temná stránka jeho osobnosti. (6. dubna)

Ultimátum: Vzít se nebo vzít roha? – 1. řada

Praštíme do toho, nebo to radši ukončíme? Provokativní reality show, ve které páry projdou náročnou zkouškou vztahu a na chvíli zažijí, jaké by to bylo s někým jiným. (6. dubna)

Návrat do vesmíru

Elon Musk a inženýři ze SpaceX mají za úkol dostat astronauty NASA zpátky na Mezinárodní vesmírnou stanici. Revoluce v cestování do vesmíru je tady! (7. dubna)

Senzo: Vražda fotbalové hvězdy – 1. řada

Vražda fotbalisty a národního hrdiny Senza Meyiwy otřásla celou Jihoafrickou republikou. Kdo ho zabil a proč? Tenhle dokumentární seriál přináší podrobný rozbor důkazů. (7. dubna)

Elita – 5. řada

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (8. dubna)

Jakša: Nekompromisní operace

Čestný žalobce musí ve velmi nebezpečném městě prověřit elitní zásahový tým i jeho nechvalně známého velitele. Zaplete se přitom ale do smrtící války mezi špiony. (8. dubna)

Křehké jaké křišťál

Baletka se v nové roli dostane pod obrovský tlak. Spřátelí se proto s kolegyní a spolu utíkají do vysněného světa, kde jim nic nehrozí. (8. dubna)

Metaloví lordi

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (8. dubna)

Někde mezi

Foto: Paramount Pictures

Při tragické nehodě přišla o milovaného kluka. Teď ale začíná mít pocit, že od něj ze záhrobí dostává různá znamení. (8. dubna)

Tiger a Bunny – 2. řada

V rušném velkoměstě, kde se o bezpečnost stará parta superhrdinů známá jako NEXT, musí veterán Wild Tiger spojit síly se zelenáčem Barnabym Brooksem mladším. (8. dubna)

Zelená vajíčka se šunkou – 2. řada

Jaké to je mít kamaráda a co je tohle za skvělé jídlo? Guy a jeho úplný protiklad Sam se mají pořád co učit. Tenhle nevšední svět je prostě samé překvapení. (8. dubna)

Žhavé linky – 1. řada

V Amsterdamu 80. let se podnikavá vysokoškolačka začne věnovat sexu po telefonu ve firmě, kterou založili dva hodně odlišní bratři. (8. dubna)

Zítra je taky den

Muž, ze kterého se po nehodě stal napůl člověk a napůl duch, se v podsvětí ocitne mezi posly smrti a začne v jejich službách vyrážet na zvláštní mise. (9. dubna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne