10 nelegálně nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Foto: The Batman (Warner Bros.), Deep Water (Hulu), Pes (United Artists)

Pirátskému stahování očekávaně vládne nový Spider-Man, který přistál na předních videotékách, v těsném závěsu pak nechybí pixarovka Proměna a sci-fi pro celou rodinu Projekt Adam (Netflix). Desítku nejstahovanějších filmů minulého týdne uzavírá novinka s Melem Gibsonem, která sbírá jedno ošklivé hodnocení za druhým.

Nejstahovanější filmy 11. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Panama

Bývalý mariňák je najat dodavatelem obranné techniky, aby odcestoval do Panamy a dokončil tam obchod se zbraněmi. Během toho se zaplete do americké invaze do Panamy a dostane důležitou lekci o skutečné povaze politické moci. (uvedeno na Amazonu)

9. The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo zdánlivě poklidný život jako Thomas A. Anderson v San Franciscu. Navštěvuje terapeuta, který mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. (uvedeno na HBO Max)

8. Deep Water

Manželský pár má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (uvedeno na Hulu)

7. The Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (oficiálně ještě nevyšlo)

6. Blacklight

Travis Block je vládní agent, který se vyrovnává se svou temnou minulostí. Když odhalí spiknutí zaměřené na americké občany, ocitne se v hledáčku ředitele FBI, kterého kdysi pomáhal chránit. (uvedeno na Amazonu)

5. Kingsman: První mise

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (uvedeno na Disney+)

4. Pes

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. (uvedeno na Amazonu)

3. Projekt Adam

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. Sci-fi dobrodružství pro celou rodinu od Shawna Levyho. (uvedeno na Netflixu)

2. Proměna

Příběh filmu pojednává o třináctileté dívce Mei Leeové, která se samovolně proměňuje v obří červenou pandu, ale jen když příliš rozrušená, což je bohužel prakticky neustále. Dívku Mei navíc silně znervózňuje její až příliš starostlivá maminka Ming, která se od své dcery téměř nikdy nevzdálí. (uvedeno na Disney+)

1. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (uvedeno na Amazonu)