20 novinek, které v týdnu zakotví na Netflixu

Foto: Dolittle (Universal Pictures), V zajetí (Netflix), Mladý Wallander (Netflix)

Na novinky Netflixu prozatím nejbohatší týden tohoto roku nabídne další ochutnávku z tuzemské tvorby, porci několika nových seriálů včetně druhé řady Jednotky vesmírného nasazení a novou část britského krimi seriálu Mladý Wallander. Na Netflix se také podívá Dolittle s Downeym juniorem, thriller V zajetí a především Texaský masakr motorovou pilou, pokračování původního snímku, které vzniklo v produkci Netflixu.

Andělé všedního dne

Čtyři andělé, kteří vypadají jako obyčejní smrtelníci, navštíví lidi v den jejich smrti. A nedá jim to, aby nezkusili trochu zamíchat kartami osudu. (14. února)

Bez doteku

Mladá holka se nedokáže vyrovnat s tím, že po ní zvráceně touží její nevlastní otec, a uteče proto do světa svojí fantazie. (14. února)

Hany

Tihle tři si chtějí život hlavně užít. Jejich osudy se protnou v pařížském literárním baru jedné bouřlivé noci, kdy se události brutálně vyhrotí. (14. února)

Věrnost nade vše – 1. řada

Kvůli podezření na jeho nevěru se jim začne rozpadat zdánlivě šťastné manželství, svým touhám pak v jiných vztazích podlehnou oba dva. (14. února)

King Skate

Dokument o nástupu skateboardingu v bývalém Československu s archivními záběry a rozhovory s místními průkopníky tohohle sportu. (14. února)

Žít jako zlatá rybka – 1. řada

Šest nešťastně provdaných žen z luxusního věžáku se pouští na tenký led nevěry. Podle manga série od Kurosawy R. (14. února)

AI Love You

Pokročilá umělá inteligence se kvůi chybě v softwaru zamiluje do jedné holky. Převtělí se proto do mladého muže, aby si získala její náklonnost. (15. února)

Jeen-yuhs: Trilogie o Kanye Westovi – 1. část

Když se protnou osudy vycházející hvězdy a filmaře, začne natáčení, které potrvá přes dvacet let. Kanye West a jeho kariéra v intenzivním, komorním dokumentárním seriálu. (16. února)

Letní tajemství

V odlehlém resortu v Argentině se po letech koná další závod ve wakeboardingu. Zúčastní se i Steffi z Mexika, která chce za každou cenu odhalit velké rodinné tajemství. (16. února)

Dolittle

Královna Viktorie onemocní a samotářský doktor Dolittle s mladým učedníkem a zvířecími kamarády vyráží na velkolepou výpravu za kouzelným lékem. (17. února)

Mladý Wallander – 2. řada (Stín zabijáka)

Mladý policajt Kurt Wallander se nachomýtne k bizarní vraždě a díky tomu se rychle stává vyšetřovatelem. Příběh oblíbené postavy právě začíná… (17. února)

Pěstní msta

Kai je zabiják se superschopnostmi, kterého touha po pomstě zavede až do Bangkoku. Tam ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil svět. (17. února)

Cuphead na scénu! – 1. řada

Animovaný seriál podle populární videohry o trablech impulzivního Cupheada a jeho lehce ovlivnitelného bráchy Mugmana. (18. února)

Jeden z nás lže – 1. řada

Pět středoškoláků zůstane za trest po škole. Nemají moc společného, ale záhadné úmrtí a tajemství, která postupně vyplouvají na povrch, je donutí táhnout za jeden provaz. (18. února)

Pád: Kauza Boeing

Vyšetřovatelé zjišťují, jestli mohla společnost Boeing částečně zavinit dvě letecké katastrofy během pár měsíců tím, že jí šlo spíš o zisk než o bezpečnost. (18. února)

Jednotky vesmírného nasazení – 2. řada

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Space Force – Jednotky vesmírného nasazení. (18. února)

Králíci útočí: Mise na Mars

Mohli tam poslat roboty. Místo toho poslali králíky. Vydejte se s touhle prapodivnou bandou na misi na Mars, kde se pokazí naprosto všechno, co může. (18. února)

Texaský masakr motorovou pilou

Pokračování hororu, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže. (18. února)

V zajetí

Mladá Chloe se dlouhé roky léčí v izolaci a ze všeho nejvíc touží po svobodě. Nemůže se přitom zbavit pocitu, že její matka jí brání v rozletu a skrývá temná tajemství. (20. února)

Pokračuj na Netflix novinky minulého týdne