18 novinek, které v týdnu uvede Netflix

Foto: Modelář (Falcon), Rozhněvaný muž (United Artists), Bigbug (Netflix)

Následující týden na Netflixu si nejvíce užijí fanoušci reality-show Láska je slepá, protože kromě nových epizod zavítá do nabídky také japonská verze. Netflix však ještě chystá uvedení dalšího českého snímku Modelář, nejnovějšího filmu Jasona Stathama, Rozhněvaný muž, a dočkáme se také nové části animovaného seriálu Rozčarování.

Modelář

V touze po spravedlnosti zneužívá operátor dronů, který byl dříve chemik, svoje profesionální vybavení k podněcování politické reformy. (7. února)

Dítě měsíce bohů

Před rokem přišla o matku a teď musí na každoroční sněm bohů ve svaté zemi Izumo. Tuhle holku čeká trnité putování přes celé Japonsko. (8. února)

Hon na vrahy – 2. řada

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (8. února)

Privilegium

Bohatý mladík s kamarády z elitní soukromé školy vyšetřují sérii podivných nadpřirozených událostí a odhalí přitom temné spiknutí. (8. února)

Rozčarování – 4. část

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (9. února)

Láska je slepá: Japonsko – prvních 5 dílů

Reality seriál o randění, ve kterém se nezadaní v Japonsku stihnou seznámit, chodit spolu a nakonec se i zasnoubit ještě předtím, než se setkají tváří v tvář. (9. února)

Nápady za všechny prachy – 1. řada

Publikum a porota plná celebrit si nechávají předvést nápady brazilských podnikatelů. A hlavní cena se dá získat jediným způsobem – splněním spousty těžkých úkolů. (9. února)

Láska vlny přenáší

Foto: Netflix

Dospívající dívka z bohaté rodiny si užívá slunečné dny na pláži v přímořském letovisku. Potkává taky svoji první lásku – volnomyšlenkářského instruktora kitesurfingu. (10. února)

Rozhněvaný muž

Záhadný zaměstnanec společnosti, která v obrněných vozech převáží peníze, překvapí kolegy tím, jak při přepadení brutálně zlikviduje lupiče. (10. února)

Ve špatném i ve zlém

Tři generace jedné rodiny žijí společně v idylické vile, věnují se práci ve svojí svatební agentuře a řeší osobní trable. (10. února)

Anne+: Film

Mladá queer žena z Amsterdamu by měla dopsat román a přestěhovat se do Montrealu za svojí láskou. Zjistí ale, že vlastně neví, co od života chce. (11. února)

Bigbug

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma. (11. února)

Čára 2

Vysněnou hlavní roli ve školním muzikálu má Jodi sice v kapse, ale dostane se tím pod velký tlak, který zdrtí její sebevědomí a podepíše se i na jejím vztahu. (11. února)

Láska a pouta

Dva kolegové spolu uzavřou neobvyklou smlouvu a začnou se oddávat hrátkám plným rozkoše a bolesti. Láska ještě nikdy nebyla tak návyková. (11. února)

Láska je slepá – nové díly

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (11. února)

Neskutečná Anna – minisérie

Odvážná podnikatelka, nebo mistrná podvodnice? Novinářka zkoumá případ Anny Delvey, která si jako údajná dědička obrovského jmění naklonila newyorskou smetánku. (11. února)

Taktika lásky

On je reklamní mág, ona módní návrhářka a bloggerka. Ani jeden nevěří na lásku, a tak se každý z nich vsadí, že pomocí svérázných taktit získá srdce toho druhého. (11. února)

Toy Boy – 2. řada

Striptéra, který strávil sedm let ve vězení, nečekaně propustí na podmínku. Teď je odhodlaný prokázat, že na něj jeho milenka vraždu svého manžela jednoduše hodila. (11. února)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne