17 novinek, které přidá Netflix tento týden

Foto: The Apprentice: Edice One championship (Netflix), Šarlatán (Cinemart), Murderville (Netflix)

Na Netflix v týdnu zavítají další dva české filmy, Českými lvi ověnčený Šarlatán a komedie Bábovky režiséra Havlíka. Dorazí také hned několik originálních titulů z produkce Netflixu, tou největší bude asi druhá řada sci-fi seriálu Fantastická výchova, nadějně vypadají také novinky Moje nejlepší kamarádka Anna Franková, improvizační Murderville nebo dokumentární krimi Podvodník z Tinderu.

Bábovky

Příběh o vzájemně se prolínajících osudech žen, které bojují s profesními neúspěchy, napravují nefunkční vztahy a snaží se vzít svoje životy pevně do rukou. (31. ledna)

Šarlatán

Na pozadí převratných politických změn v Československu 20. století se léčitel snaží dostát svým povinnostem a pomoct milionům lidí i udržet tajný milostný vztah. (31. ledna)

Fantastická výchova – 2. řada

Ovdovělá máma je odhodlaná rozluštit tajemství nově probuzených superschopností svého synka. Přitom ale chce jeho mimořádné nadání udržet pod pokličkou. (1. února)

Gábinin kouzelný domek – 4. řada

Roztomilé čičinky, ztřeštěné nápady a nenapodobitelná kouzla! Milovnice koťat Gábi a její věrný parťák Pandy už na vás čekají s hromadou úžasných kočičích dobrodružství. (1. února)

Moje nejlepší kamarádka Anna Franková

Film o přátelství Anny Frankové a Hannah Goslarové, jejich životě v nacisty okupovaném Amsterdamu i tragickém shledání v koncentračním táboře. Podle skutečnosti. (1. února)

Orphan

Kate a John Colemanovi adoptují devítiletou osiřelou Esther. Netrvá ale dlouho a Kate zjistí, že se pod andělskou tvářičkou skrývá cosi zlověstného. (1. února)

The Apprentice: Edice One championship

Zájemci z celého světa se ucházejí o práci za 250 tisíc dolarů ve sportovním mediálním impériu ONE Championship. Vyhraje ten, komu to pálí a má taky pořádné svaly. (1. února)

Hříšná touha – 2. řada

Vdaná Alma odjede na osudový víkend plný vášně s tragickým koncem, po kterém začne hledat pravdu o svých nejbližších. (2. února)

Lovec chuti – 2. část 10. řady

Foto: MeatEater

Lovec, spisovatel, kuchař a ochránce přírody Steven Rinella se vydává do nejodlehlejších koutů světa a servíruje místní zvěřinu. (2. února)

Podvodník z Tinderu

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (2. února)

Kosmokid – 3. řady

Chlapcův sen stát se superhrdinou se splní, když najde pět kosmických kamenů moci. Ale zachránit svět je těžší, než se zdálo – a sám to rozhodně nezvládne. (3. února)

Murderville – 1. řada

Improvizační kriminální komedie, ve které výstřední detektiv Terry Seattle spojí síly s bezradnými hosty z řad celebrit, aby společně vyšetřili sérii vražd. (3. února)

Ola se hledá – 1. řada

Po události, která jí změnila život, se Ola rozhodne poznat sama sebe. Přitom ale musí řešit problémy, které přináší výchova dvou dětí, a snažit se vyjít s penězi. (3. února)

Láska přes okno

Raquel je už dlouho zamilovaná do souseda, který konečně začíná její city opětovat. Jeho rodině se to ale vůbec nelíbí. (4. února)

Nekonečná smyčka

Savin přítel ztratil mafiánovy peníze a ona teď musí spěchat, aby všechno napravila. Podaří se jí uniknout z labyrintu slepých uliček? (4. února)

Sladké magnólie – 2. řada

Maddie, Helen a Dana Sue žijí v městečku Serenity na jihu USA a pomáhají si při řešení vztahů, práce i rodinných záležitostí. (4. února)

Za vlast

Arthur Knaap má nizozemské a indonéské kořeny. V roce 1914 vstoupí do cizinecké legie a ocitne se uprostřed brutální zákopové války. Životopisný film. (4. února)

Pokračuj na Netflix novinky minulého týdne