16 novinek, které v týdnu uvede Netflix

Foto: Hříšnice, All of Us Are Dead, Žena v domě přes ulici od dívky v okně (Netflix)

Netflix má před sebou prozatím nejsilnější týden v tomto roce. Kromě uvedení úspěšné české komedie Prvok, Šampón, Tečka a Karel plánuje přidat také hned několik zajímavých seriálových novinek. Kristen Bell se představí v osmidílné krimi komedii Žena v domě přes ulici od dívky v okně, ochuzeni nebudeme ani o další řezničinu z jihokorejské produkce All of Us Are Dead.

Ledová archa – 3. řada (1. epizoda)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (25. ledna)

Neymar: Dokonalý chaos – minisérie

Fanoušci po celém světě ho zbožňují, kritici ho zase nemůžou vystát. Neymar promluví o strastech i slastech svého osobního života i úžasné fotbalové kariéry. (25. ledna)

Vědátorka Ada Twistová – 2. řada

Malá vědátorka Ada Twistová a její dva nejlepší kamarádi mají spoustu otázek – a společnými silami na ně určitě najdou odpovědi! (25. ledna)

Hříšnice – 4. řada

Detektiv z malého městečka ve státě New York vyšetřuje záhadné zločiny a bojuje s vlastními démony. (26. ledna)

Je to past! – 1. řada

Dva televizní technici, kteří mají neuvěřitelnou smůlu, se ocitnou na místě vraždy. Cokoli pak udělají, aby se vyhnuli podezření, je dostává do ještě větších problémů. (27. ledna)

Jmenuji se Georgia – 1. řada

Máma, influencerka, podnikatelka a taky partnerka Cristiana Ronalda. Georgina Rodríguez v dojemném portrétu dává nahlédnout do svého každodenního života. (27. ledna)

Vyvolená

Klidné dánské městečko obestírá znepokojivé tajemství. Když ho pak sedmnáctiletá holka s kamarády odhalí, převrátí jim to život naruby. (27. ledna)

All of Us Are Dead – 1. řada

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (28. ledna)

Angry Birds: Střelené léto – 1. řada

Mladí ptáci Ruďák, Žluťas, Bombas a Stella si se svými opeřenými parťáky užívají pořádně rozlétané léto v táboře Třískov. (28. ledna)

Děti orbitalu – 1. řada

V roce 2045 se dvě děti narozené na Měsíci a tři další ze Země snaží přežít po nehodě, kvůli které uvízly ve vesmíru. (28. ledna)

Domácí tým

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. Rodinná komedie podle skutečnosti. (28. ledna)

Feria: Nejtemnější svit – 1. řada

Když vyjde najevo, že v okultním rituálu s tragickým koncem měli prsty jejich rodiče, změní se dvěma sestrám život od základů. A zabrat jim dají i nadpřirozené síly. (28. ledna)

Zpátky z chladu – 1. řada

Svobodná americká matka a odhalená ruská špionka v jednom se v boji se zákeřným nepřítelem snaží zvládat rodinný život i velmi zvláštní schopnosti měnit podobu. (28. ledna)

Žena v domě přes ulici od dívky v okně – 1. řada

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (28. ledna)

Pády

Matka s dcerou musí kvůli koronaviru do společné karantény, během které dojde i na osobní trable a vzájemné třenice. (29. ledna)

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Čtyři staří kamarádi se rozhodnou nakopnout svoje monotónní a ne zrovna šťastné životy, a tak uzavřou sázku, která spustí sérii nečekaných událostí. (29. ledna)