10 novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Folklór (HBO), Halloween zabíjí (Universal Pictures), Vikingové: Valhalla (Netflix)

Netflix uvedl dlouho očekávané pokračování výpravného seriálu Vikingové a časosběrný dokument Anny, jinak je ale tento týden, z pohledu novinek streamovacích služeb, poměrně slabý. Na HBO GO najdeme kompletní druhé řady asijského Folklóru a komediální oddechovky Zpráva o stavu manželství, prémiové služby nabízejí nejnovější pokračování hororového Halloweenu a český Atlas ptáků s Miroslavem Donutilem.

Anny

Šestnáct let v životě ženy, která se v Praze přes den živí jako toaletářka a po nocích si přivydělává prostitucí. Dokumentární film. (Netflix)

Atlas ptáků

Když se ve staré rodinné firmě ukáže, že z ní kdosi vyvádí peníze ve velkém, nastává konfrontace s novou realitou, na níž nebyl nikdo připraven. (Aerovod, O2TV)

Folklór – 2. řada

Druhá řada pokračuje v představování nesčetných asijských tradic a pověr. Seriál zkoumá stav člověka, který je vystaven nadpřirozeným jevům, přičemž každá epizoda nabízí jinou perspektivu. (HBO GO)

Halloween zabíjí

Laurie Strode tak dlouho utíkala před tichým vraždícím monstrem jménem Michael Myers, až se rozhodla změnit taktiku. Přestala utíkat, začala bojovat. (O2TV)

Icahn: Neposedný miliardář

Za poslední půlstoletí nashromáždil téměř 20 miliard dolarů a stál v čele některých z nejlegendárnějších obchodních transakcí naší doby. (HBO GO)

Láska pod kapotou

Odhodlaný padesátník Jaroslav má v životě dvě vášně. Rychlá auta a školní lásku Jitku, která mu po zpackaném manželství vrátila naději a chuť jít dál. (O2TV)

Spravedlnost pro mladistvé – 1. řada

Předsudky vůči nezletilým pachatelům proti pevnému přesvědčení o vině a trestu. Složité případy u soudu pro nezletilé dávají téhle přísné soudkyni občas pořádně zabrat. (Netflix)

Vikingové: Valhalla – 1. řada

Po sto letech povstane nová generace legendárních hrdinů, aby vzala osud do svých rukou a vešla do dějin. Pokračování seriálu Vikingové. (Netflix)

Queen & Slim

První rande dvou mladých lidí se změní v útěk, když zemře policista, která zastaví jejich auto. Prchající dvojice se pak vydá na cestu, která ji změní život. (Netflix)

Zpráva o stavu manželství – 2. řada

Ellen, která vede liberální kampaň, každý týden vytáhne svého konzervativního manžela Scotta z jeho komfortní zóny do hipsterské kavárny v Connecticutu, kde mají deset minut před manželskou poradnou na to, aby si vypili kávu a popovídali si. (HBO GO)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne