Vikingové: Valhalla: Vydejte se na epickou výpravu do Vinlandu

Foto: Netflix

Nejnovější trailer na seriál od Netflixu Vikings: Valhalla nás láká na příběh severského tria, který opouští svou domovinu a vyráží do Anglie bojovat za svou víru.

Příběh se odehrává před více než tisíci lety na počátku 11. století, zaznamenává hrdinská dobrodružství některých z nejslavnějších Vikingů, kteří kdy žili – legendárního průzkumníka Leifa Eriksona, jeho ohnivé a svéhlavé sestry Freydis Eriksdotter a ambiciózního severského prince Haralda Sigurdssona. Zatímco napětí mezi Vikingy a anglickou královskou rodinou dosáhne krvavého bodu zlomu kvůli protichůdné křesťanské a pohanské víře, vydávají se tito tři Vikingové na výpravnou cestu, která je zavede přes oceány a přes bojiště.

Vikingové: Valhalla, odehrávající se více než sto let po konci původní série Vikingové, je novým dobrodružstvím, které spojuje historickou autenticitu a drama s odvážnou a pohlcující akcí. Jedná se o volné pokračování již zmíněného seriálu Vikingové, který vytvořil Michael Hirst. Ve Valhalle se můžeme těšit na herce Fridu Gustavsson, Bradleyho Freegarda, Jóhannese Haukura Jóhannessona, Caroline Henderson, Lauru Berlin nebo Davida Oakese.

Zatímco původní show měla premiéru na kanálu History, Valhallu představí společnost Netflix. Premiéra proběhne 25. února.

Foto: Netflix