12 novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Neymar: Dokonalý chaos (Netflix), The Tragedy of Macbeth (Apple TV+), All of Us Are Dead (Netflix)

Zatímco Netflix v týdnu uvedl hromadu zajímavých novinek, konkurenční HBO GO a další streamy nepřidaly do svého obsahu téměř nic. A ve víkendových tipech to podle toho vypadá. Nenechte si ujít novou krvavou sérii z jihokorejské produkce All of Us Are Dead, komediální novinku Domácí tým (hraje Kevin James), dokument o Neymarovi nebo kriminální parodii Žena v domě přes ulici od dívky v okně. Do výběru jsme rovněž zařadili tituly z Prime Video a Apple TV+, které nám minule unikly.

All of Us Are Dead – 1. řada

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Děti orbitalu – 1. řada

V roce 2045 se dvě děti narozené na Měsíci a tři další ze Země snaží přežít po nehodě, kvůli které uvízly ve vesmíru. (Netflix)

Domácí tým

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. Rodinná komedie podle skutečnosti. (Netflix)

Feria: Nejtemnější svit – 1. řada

Když vyjde najevo, že v okultním rituálu s tragickým koncem měli prsty jejich rodiče, změní se dvěma sestrám život od základů. A zabrat jim dají i nadpřirozené síly. (Netflix)

Housle mého otce

Osiřelá dívka a její odtažitý strýc, který je úspěšný houslista, si k sobě najdou cestu díky společnému zármutku a vášni pro hudbu. (Netflix)

Hříšnice – 4. řada

Detektiv z malého městečka ve státě New York vyšetřuje záhadné zločiny a bojuje s vlastními démony. (Netflix)

Ledová archa – 3. řada (1. epizoda)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Neymar: Dokonalý chaos – minisérie

Fanoušci po celém světě ho zbožňují, kritici ho zase nemůžou vystát. Neymar promluví o strastech i slastech svého osobního života i úžasné fotbalové kariéry. (Netflix)

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Čtyři staří kamarádi se rozhodnou nakopnout svoje monotónní a ne zrovna šťastné životy, a tak uzavřou sázku, která spustí sérii nečekaných událostí. (Netflix)

Svět podle nás

Zamilovat se, najít si přátele, získat práci, dospět. Sledujte, jak tři autističtí spolubydlící proplouvají druhou dekádou svých životů plnou radosti, slz i smíchu. (Prime Video)

The Tragedy of Macbeth

Lord Macbeth (Denzel Washington) je přesvědčen trojicí čarodějnic, že je jeho osudem stát se příštím králem celého Skotska. (Apple TV+)

Žena v domě přes ulici od dívky v okně – 1. řada

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne