Pam & Tommy: Lily James a Sebastian Stan v neuvěřitelné proměně

Foto: Hulu

Herečka Pamela Anderson a hudebník Tommy Lee tvořili v devadesátých letech pár, který na sebe poutal pozornost jak jen mohl. Stanice Hulu se rozhodla o tomto kontroverzním páru natočit seriál s názvem Pam & Tommy. V hlavních rolích se můžeme těšit na Lily James a Sebastiana Stana, kteří jsou ve svých rolích naprosto k nerozeznání.

Pamela Anderson právě zažívá největší úspěch své kariéry díky seriálu Pobřežní hlídka. Zároveň si v soukromí užívá se svým manželem, hudebníkem Tommym Lee. Jednoho dne při natáčení ale zjistí, že na web unikla jejich sex nahrávka. Pamela se obává, že by jí to mohlo stát kariéru, zatímco Tommymu, jak se zdá, je to úplně jedno.

Do roli Pamely byla obsazená britská herečka Lily James, která se proslavila rolí mladé verzi Donny z muzikálu Mamma mia: Here We Go Again. Její protějšek ztvární herec Sebastian Stan, ten nedávno slavil úspěch jako Winter Soldier v seriálu od Marvelu The Falcon and the Winter Soldier. Role dvou mužů, kteří objeví kompromitující kazetu ztvárnili komediální herci Nick Offerman a Seth Rogen. Tvůrcem seriálu je Robert Siegel, ten napsal scénář k filmům Wrestler s Mickey Rourkem v hlavní roli nebo Zakladatel, kde si zahrál Michael Keaton.

První epizoda bude mít premiéru 2. února 2022 na stanici Hulu nebo Disney+.

Foto: Hulu