25 parádních novinek (nejen) z Netflixu na tento víkend

Foto: Nadějná mladá žena (Focus Features), Nikdo nevyvázne živý (Netflix), Viník (Netflix)

Netflix pokračuje v nekonečné jízdě. V záplavě novinek, kterou v tomto týdnu vypustil, vyčnívá severský kriminální seriál Kaštánek, celovečerní dokument o Britney Spears nebo remake Tísňového volání s Jakem Gyllenhaalem nesoucí název Viník. HBO GO vsadilo na osvědčenou trilogii Pařby ve Vegas, Nolanův Tenet nebo českou premiéru snímku Šťastně spolu. Premiérové videotéky například uvedly letošní velkofilmy od Warner Bros., které si v době covidu odbyly premiéru i na streamu HBO Max.

Britney vs. Spears

Novinářka Jenny Eliscu a dokumentaristka Erin Lee Carr díky exkluzivním rozhovorům a odkrývaným důkazům otevírají nový pohled na zápas Britney Spears o vlastní svobodu. (Netflix)

Být Jamesem Bondem

Daniel Craig v tomto dokumentu, v němž hovoří s producenty agenta 007 Michaelem G. Wilsonem a Barbarou Broccoliovou, otevřeně vypráví o svém patnáctiletém dobrodružství v roli Jamese Bonda. (HBO GO)

Creation Stories

Hudební producent a spoluzakladatel vydavatelství Creation Records Alan McGee (Ewen Bremner), bouřlivák se zálibou ve zhýralém životě, se podílel na vytvoření britpopového soundtracku divokých devadesátek. (HBO GO)

Fantom

Carlos DeLuna, kterého v roce 1983 odsoudili za vraždu k trestu smrti, trval na svojí nevinně. Dokument o jedné velké nespravedlnosti. (Netflix)

Godzilla vs. Kong

Godzilla a Kong, dva nejsilnější přírodní živly, se střetávají v dramatické bitvě věků. Je tu souboj legend. (Google Play, O2TV)

Hokejový sen

Slovenská hokejová legenda trénuje na svoje poslední mistrovství světa a je přitom velkou inspirací pro novou generaci hráčů. (Netflix)

Hollywoodská klišé pod palbou

Chlápci, co všechny přeperou, všude najdou lásku a v klidu odkráčí od každého výbuchu. Hvězdy a lidi z oboru si na těchhle oblíbených stereotypech pěkně smlsnou. (Netflix)

Hrozivá sekta: Colonia Dignidad – 1. řada

Němečtí křesťané vedení charismatickým manipulátorem založí v Chile kolonii a stanou se užitečným nástrojem místního diktátorského režimu. (Netflix)

Invaze

Psychiatrička zkoumá záhadnou mimozemskou epidemii a zjistí přitom, že její syn může být jediná naděje planety Země na přežití. (Netflix)

Kaštánek – 1. řada

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Kámen, nůžky, papír

Foto: HBO GO

Jesus a Maria Joséovi žijí společně ve velkém domě, který patřil jejich nedávno zesnulému otci. Rutinní život obou sourozenců naruší příjezd Magdaleny, jejich nevlastní sestry z otcovy strany. (HBO GO)

Lid versus Larry Flynt

Foto: Columbia/Sony

Nechvalně známý porno magnát Larry Flynt dotáhne svoji kampaň za svobodu projevu ze striptýzových klubů až k Nejvyššímu soudu. Životopisný film Miloše Formana nominovaný na Oscara. (Netflix)

Love 101 – 2. řada

Čtyři outsideři a příkladná studentka se snaží dát dohromady učitelku s basketbalovým trenérem. Nacházejí přátelství, lásku a odvahu být sami sebou. (Netflix)

Mortal Kombat

Zápasník MMA Cole Young, zvyklý prát se za peníze, neví nic o svém dědictví – ani o tom, proč vládce Vnějšího světa Shang Tsung vyslal svého nejlepšího bojovníka jménem Sub-Zero, aby ho stíhal. (Google Play, O2TV)

Nadějná mladá žena

Cassandra hraje zvláštní hru. Chodí do barů, předstírá v nich těžkou opilost, nechává se sbalit chlápky, kteří v ní vidí snadnou kořist, a když má dojít k „nejlepšímu“, tak na ně nemilosrdně zaútočí. (Google Play, O2TV)

Nikdo nevyvázne živý

Zoufalá Mexičanka bez dokladů se nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu. Jenže to, co tam zaslechne a uvidí, ji rozhodně neuklidní. (Netflix)

Oats Studios – 1. řada

Režisér Neill Bkomkamp natočil sérii experimentálních krátkých filmů, které přinášejí vize postapokalyptických světů a různé děsivé předpovědi. (Netflix)

Pařba ve Vegas (celá trilogie)

Dva dny před svatbou odjíždí Doug se svými nejlepšími kamarády Philem a Stuem a budoucím švagrem Alanem do Las Vegas, kde se koná rozlučkový večírek se svobodou, na který nikdy nezapomenou. (HBO GO)

Sherlock Koumes

Ze zahrad po celém Londýně zmizí jejich přátelé, a Gnomeo s Julií se proto spolu s geniálním detektivem Sherlockem Gnomesem pustí do pátrání. (Netflix)

Služka – 1. řada

Mladá matka uteče od násilnického partnera, a aby sobě i svému dítěti zařídila lepší budoucnost, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Šťastně spolu

Tom a Janet se od sebe ani po čtrnácti letech manželství nedokážou odtrhnout. Když zjistí, že jejich přátelům vadí jejich neustálé projevy náklonnosti, začne zamilovaná dvojice pochybovat o loajalitě svých blízkých. (HBO GO)

Tenet

Nejmocnější zbraní našeho hrdiny je jediné slovo – TENET. V temném podsvětí mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. (HBO GO)

Troufalky – 4. řada

Tři mileniálky z redakce newyorského ženského časopisu se snaží zvládat práci, vztahy i tempo velkoměsta – a nezabloudit při tom na vlastní cestě životem. (Netflix)

Viník

Utrápený policejní detektiv přeložený na tísňovou linku se snaží zachránit zoufalou volající. Pravda se ale postupně prodírá na povrch a přichází čas zúčtování. (Netflix)

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. (Google Play)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne