Jaké jsou první reakce na Krotitelé duchů: Odkaz?

Foto: Sony Pictures

Jeden z potenciálně nejzajímavějších filmů má na svých bedrech vskutku velká očekávání fanoušků. Po mnoha odkladech se na něj snad už na podzim podíváme v kině. Novináři v zahraničí už jej měli možnost zhlédnout, což svědčí o tom, že studio filmu věří. A jaké tedy jejich první ohlasy jsou?

Víceméně nadšené. Pravý sequel. Nostalgický návrat. Film, který vás vezme za srdce. Nečekaná pecka, která je extrémně věrná originálu. Tak hovoří ti, kteří měli to štěstí připravovaný film vidět. Vlastně i ten nejkritičtější hlas říká, že film je vlastně dobrý a fanoušci série z něj budou nadšení.

Po nenáviděném a ve výsledku veskrze průměrném remaku s ženskými hrdinkami z roku 2016 (který sice nebyl takový průšvih, jak se všichni báli, rozhodně ale nepotěšil) by to tak mohl být konečně ten správný duchovní nástupce kultovních dvou snímků. Nezbývá tak, než se těšit a doufat, že Jason Reitman (syn Ivana Reitmana; režiséra původních Ghostbusters) nezklame.

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček.

V hlavních rolích se představí Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace a Paul Rudd. Jména Sigourney Weaver, Billa Murrayho, Ernieho Hudsona a Dana Aykroyda by se v titulcích měla rovněž objevit.

Film má premiéru v kinech 10. listopadu 2021.

Foto: Sony Pictures