Too Hot to Handle: Reality-show pro dospělé vládne sledovanosti Netflixu

Foto: Netflix

Jsou mladí, krásní a stále myslí jen na to jedno. Odvážná a trošku připitomělá reality-show Too Hot to Handle, která se nedávno dočkala druhé řady, se stala nejsledovanějším pořadem na Netflixu tohoto týdne. Mezi filmy zabodoval Kevin Hart se svým Otcovstvím.

V reality-show Too Hot to Handle soutěží krásní, mladí a neustále nadržení obyvatelé luxusní vily o 100 000 dolarů. Každé porušení pravidel má ale svou cenu. Soutěžící, kteří se před kamerami neustále vystavují v plavkách, se musejí vyvarovat sexu a dalším lechtivým záležitostem, jinak hrozí pokuta, při které dojde k odečtu z finální výhry. Pro většinu z nich je ale dodržení pravidel naprosto nemožným cílem. Druhá řada byla uvedena s českým dabingem (ta první ho dostala teprve nedávno) a byla rozdělena do dvou částí. Pořad je určen pro diváky starší osmnácti let.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (26. týden)

Na prvních dvou místech beze změn. Nejsledovanějším filmem týdne se opět stalo Otcovství s Kevinem Hartem, druhé místo patří animáku Kouzelný drak. Následuje další film pro nejmenší diváky Willy a kouzelná planeta, Netflix originál Na papíře dobrý a česká pohádka Princezna zakletá v čase.

10. Stříbrné brusle
9. Věřte mi: Únos Lisy McVeyové
8. Než jsem tě poznala
7. Rodina na baterky
6. Skylines

5. Princezna zakletá v čase

Jestli chce zachránit svoje království, musí princezna porazit mocnou čarodějnici a prolomit kletbu, která ji uvěznila v čase.

4. Na papíře dobrý

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda.

3. Willy a kouzelná planeta

Na vzdálené planetě čekají malý průzkumník a jeho robotí parťák, až se budou moct vrátit domů. Oba si ale musí dávat pozor na barevné tvory, co pobíhají všude kolem.

2. Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

1. Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem.

10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (26. týden)

Druhá řada lechtivé reality-show Too Hot to Handle potvrzuje svou oblíbenost (nejen) u mladšího publika (její rating 18+ mluví za vše) a stává se nejsledovanějším seriálem týdne. Druhou příčku si pohlídala neméně vyzývavá novinka Sex/Život, třetí příčka patří španělské Elitě. Hit posledních týdnů, Sweet Tooth: Chlapec s parožím je aktuálně v Česku šestý.

10. Temné léto
9. Katla
8. Pokémon: Cesty
7. Sedm smrtelných hříchů
6. Sweet Tooth: Chlapec s parožím

5. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.

4. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

3. Elita

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou.

2. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

1. Too Hot to Handle

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

Foto: Netflix

Pokračuj na nejsledovanější tituly Netflixu z minulého týdne