20 nejočekávanějších červencových filmů a seriálů od Netflixu

Foto: Resident Evil: Infinite Darkness, Deep, Krvavě rudé nebe. Zdroj: Netflix

Prázdniny začínají a Netflix si připravil hromadu zábavy. První tři týdne měsíce se ponesou ve znamení hororové trilogie Ulice strachu, uvedena bude čtvrtá řada skvěle hodnoceného seriálu Atypický, filmového pokračování se dočkají také fanoušci Království zombie. Milovníci pokleslého žánru dostanou ještě německou upířinu Krvavě rudé nebe, a konec července bude patřit akční novince Jean-Claude Van Damma Poslednímu žoldákovi. Tento měsíc si na Netflixu vyberou opravdu všichni.

Mladá modrá krev – 1. řada

Princ Wilhelm si zvyká na nový život na prestižní Hillerské internátní škole. Naslouchat hlasu vlastního srdce ale bude těžší, než si myslel. (1. července)

Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside. (2. července)

Bažina – 2. řada

V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů. (7. července)

Resident Evil: Infinite Darkness – 1. řada

Federální agent Leon S. Kennedy se spojí se zaměstnankyní TerraSave Claire Redfieldovou, aby vyšetřili epidemii zombie. Na motivy populární stejnojmenné videoherní série od společnosti Capcom. (8. července)

Biohackeři – 2. řada

Dívka začne studovat medicínu na prestižní německé univerzitě, aby vypátrala, jak souvisí tragická událost v její rodině s vizionářskou profesorkou biologie. (9. července)

Ulice strachu – 2. část: 1978

V prokletém městě Shadyside se ze řetězu utrhl zabiják a terorizuje celý letní tábor Nightwing. Letní kratochvíle tak střídá krvavý boj o přežití. (9. července)

Atypický – 4. řada

Když se autistický teenager rozhodne najít si přítelkyni, jeho snaha o větší nezávislost přivede celou rodinu na cestu za sebepoznáním. (9. července)

Klasický horor

Děsivý a napínavý film, ve kterém se několik lidí na cestě po jižní Itálii ztratí v lese a čeká je zoufalý boj o život. (14. července)

Výbušnej koktejl

Sam vyrůstala v nelítostném zločineckém syndikátu The Firm, pro který její matka pracovala. Nyní, o 15 let později, se Sam vydala v matčiných stopách a vyrostla v nelítostnou nájemnou vražedkyni. (14. července, v ČR pouze v kinech o měsíc později)

Tenkrát poprvé – 2. řada

Indicko-americká teenagerka zažila traumatický rok. Teď by chtěla hlavně poskočit na žebříčku popularity – jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to vůbec neulehčují. (15. července)

Deep

Čtyři studenti medicíny trpící nespavostí jsou zataženi do neurovědeckého experimentu, který se vymkne kontrole – a musí najít cestu ven, než bude pozdě. (16. července)

Ulice strachu – 3. část: 1666

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (16. července)

Lovci trolů: Úsvit Titánů

Hrdinové z Lovců trolů, 3 mimo a Kouzelníků spojí síly proti tajemným nepřátelům, kteří se chtějí zmocnit jejich světů – a taky zničit Zemi. (21. července)

Království zombie: Ashin ze severu

Tragédie, zrada a tajemný objev doženou mladou ženu k pomstě za vyvraždění její rodiny a kmene. Speciální epizoda „Království zombie“. (23. července)

Vládci vesmíru: Odhalení

Válka o Eternii zase začíná a tentokrát to může být poslední bitva mezi He-Manem a Skeletorem. Nový animovaný seriál režiséra a scénáristy Kevina Smitha. (23. července)

Krvavě rudé nebe

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (23. července)

Holky z červeného gauče – 2. řada

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (23. července)

Transformers: Války o Cybertron – 3. řada

V příběhu o vzniku světa Transformerů se dva legendární vůdci pokusí ukončit občanskou válku mezi Autoboty a Deceptikony, která tvrdě doléhá na celou planetu. (29. července)

Poslední žoldák

Jeho syn se stane obětí mezinárodní teroristické organizace, a tak se musí záhadný tajný agent, kterého vláda dříve vypověděla, vrátit do Francie. (30. července)

Outer Banks – 2. řada

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (30. července)

Pokračuj na nejlepší Netflix filmy první poloviny roku 2021