Otcovství s Kevinem Hartem a španělská Elita v čele. Tohle je přehled deseti nejsledovanějších filmů a deseti seriálů posledního týdne.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (25. týden)

Netflix originály Otcovství a Kouzelného draka doprovodil druhý Zombieland v žebříčku nejsledovanějších filmů týdne. Mezi první desítkou se objevují také novinky Stříbrné brusle a Na papíře dobrý.

10. Skejťačka
9. Blíženec
8. Na papíře dobrý
7. Věřte mi: Únos Lisy McVeyové
6. Princezna zakletá v čase

5. Stříbrné brusle

Na zamrzlých řekách a kanálech Petrohradu si zlodějíček na bruslích získá srdce mladé šlechtičny. Osud jejich lásce ale nepřeje.

4. Pobřežní hlídka

Elitní plavčík Mitch Buchannon a bývalý olympionik vyšetřují zločinné spiknutí, které ohrožuje budoucnost celé zátoky.

3. Zombieland: Rána jistoty

Čtyři zabijáci zombíků se vracejí na scénu. Čekají na ně rodinné trable i krvavé bitky a narazí taky na další lidi, kteří přežili, i na nový druh nemrtvých.

2. Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

1. Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem.

10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (25. týden)

Španělská Elita uvedla čtvrtou řadu a podle očekávání se stala nejsledovanějším seriálem týdne. Druhou a třetí příčku si urvaly další seriálové hity Lupin a Lucifer, čtvrtý je Sweet Tooth: Chlapec s parožím, pátá katastrofická Katla.

10. Sex/Život
9. Zpátky do práce
8. Jurský svět: Křídový kemp
7. Temné léto
6. Too Hot to Handle

5. Katla

Výbuch subglaciální sopky Katla obrátí život místní komunity vzhůru nohama a jako by to nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství.

4. Sweet Tooth: Chlapec s parožím

Roztomilý kluk, co je napůl člověk a napůl jelen, se s mrzutým chlápkem, který ho vzal pod křídla, vydává hledat nový začátek v nebezpečném postapokalyptickém světě.

3. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.

2. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

1. Elita

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou.

Pokračuj na nejsledovanější tituly na Netflixu z minulého týdne