23 novinek, které v týdnu přidá Netflix

Foto: Dynasty Warriors, Somos., Prime Time (Netflix)

Netflix se na přelomu června a července slušně rozjíždí. V tomto týdnu přidá do nabídky více jak třiadvacet novinek, přičemž ty nejzajímavější si představíme v tomto přehledu. Těšit se můžeme na nejúspěšnější český film posledních let, Nabarvené ptáče, polský thriller Prime Time s hvězdou Corpus Christi, třetího Hobita nebo očekávanou Ulici strachu, první díl hororové trilogie, kterou Netflix rozloží mezi následující tři týdny.

Sedm smrtelných hříchů – 5. řada

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (28. června)

Amerika: Film

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (30. června)

Nabarvené ptáče

Židovský kluk se na cestě východní Evropou stává svědkem hrůz a zvěrstev druhé světové války. Adaptace románu, který v roce 1965 napsal Jerzy Kosiński. (30. června)

Prime Time

Na silvestra roku 1999 vnikne do televizního studia ozbrojený muž, vezme moderátorku jako rukojmí a chce promluvit v živém vysílání. (30. června)

Skylines

Záhadný mimozemský vir začne ohrožovat lidstvo, a tým elitních vojáků proto musí do vesmíru vyřešit celou situaci jednou provždy. (30. června)

Somos. – 1. řada

Mocný kartel obrátí život lidí z mexického příhraničního města Allende vzhůru nohama a celá situace skončí tragicky. Podle skutečných událostí. (30. června)

Sophie: vražda v západním Corku

Poklidným irským venkovem otřese děsivá vražda. Pátrání po vrahovi se pak ale pořádně zamotá, táhne se celá desetiletí a probíhá i v zahraničí. (30. června)

Mrňouskové 2: Daleko od domova

Pokračování animovaného příběhu, ve kterém se malý berušák z Francie omylem dostane až do Karibiku, kde musí přežít v nebezpečné džungli. Jeho táta to ale tak nenechá! (30. června)

Dynasty Warriors

Válečníci a státníci svádějí bitvu o nadvládu v tomto fantasy příběhu na motivy úspěšných videoher a románu Romance o třech královstvích. (1. července)

Generace 56k – 1. řada

Díky náhodnému setkání si dva třicátníci dobře zapamatují rok 1998, kdy s nimi třískaly hormony a internet jim navždycky změnil život. (1. července)

Hobit: Bitva pěti armád

Na Bilba a trpaslíky se valí rozhodující útok. Armády Středozemě mezitím míří na Osamělou horu a brousí si zuby na Šmakovo zlato. (1. července)

K-9: Soukromý detektiv

Foto: Universal Studios Home Video

Detektiv Dooley a jeho roztomilý psí parťák se vrací, aby svými neobvyklými metodami vyřešili ještě jeden zločin. Pak oba odejdou do penze a začnou si konečně trochu žít. (1. července)

Policajtky z L.A. – 1. řada

Jsou každá jiná a mají za sebou divokou minulost. Teď ale musí tyhle dvě policajtky táhnout za jeden provaz. Spin-off populární série Mizerové. (1. července)

Než jsem tě poznala

Lou je skromná a plná života. Když ale začne pečovat o bohatého, cynického svobodného mládence, co je po nehodě na vozíku, čeká ji rozhodování o srdečních záležitostech. (1. července)

Mladá modrá krev – 1. řada

Princ Wilhelm si zvyká na nový život na prestižní Hillerské internátní škole. Naslouchat hlasu vlastního srdce ale bude těžší, než si myslel. (1. července)

Pokémon: Cesty – 1. část

Mladý trenér Ash a jeho kamarád Goh nastoupí jako výzkumní asistenti v laboratoři profesora Cerise a dostanou za úkol cestovat po světě a studovat Pokémony. (1. července)

Příběhy z karantény – 1. řada

Pět příběhů, které překračují hranice žánrů, přináší osobitý a rozverný pohled na život v pandemickém roce 2020 a nutí k zamyšlení. (1. července)

Slyšitelně

Neslyšící hráč amerického fotbalu se před rozlučkovým zápasem na domácím hřišti složitě vyrovnává se sebevraždou kamaráda a řeší rodinné i vztahové trable. (1. července)

Smrtící střední – 2. řada

Dva středoškoláci uzavřou dohodu s nadpřirozenou bytostí a díky mimořádným schopnostem společně řeší případ vraždy. (1. července)

Addamsova rodina

Nemrtvá rodinka vede jednotvárný a ponurý život v izolaci, dokud se nepřestěhuje do uhlazené čtvrtí, kde svým osobitým stylem zkříží plány jedné televizní moderátorce. (1. července)

Dřevo nad zlato – 1. řada

Ostřílený dřevorubec a jeho parta zápasí s živly a nespolehlivým vybavením, aby na ostrově Vancouver natěžili drahocenné dřevo a dostali ho na trh. (2. července)

Poslíček

Foto: Universal Pictures

Recepční, který sní o tom, že si otevře vlastní hotel, se setká s potenciálním investorem. Když se pak zakouká do jeho milenky, musí se rozhodnout, na čem mu víc záleží. (2. července)

Ulice strachu – 1. část 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside. (2. července)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne