19 filmů a seriálů, které uvidíme v týdnu na Netflixu

Zombieland 2, druhá řada Nahého režiséra a anime Godzilla míří na Netflix.

Foto: Nahý režisér (Netflix), Zombieland 2 (Sony Pictures), Letní seznam (Netflix)

Netflix v dalším parném týdnu uvede slušnou porci originálů, do nabídky míří také vypůjčené tituly jako druhý Zombieland, skvělá černá komedie Milujte svého zabijáka z dílny George Clooneyho nebo film s krásnou Monicou Bellucci Maléna. Druhé řady se pak dočkají fanoušci nestydaté reality-show Too Hot to Handle, z produkce Netflixu dorazí hned několik dalších novinek. Na prázdnou nevyjdou milovníci kriminálních dokumentů, anime a filmového pokračování mexického seriálu Květinový dům.

Zombieland: Rána jistoty

Čtyři zabijáci zombíků se vrací na scénu. Čekají na ně rodinné trable i krvavé bitky a narazí taky na další lidi, kteří přežili, i na nový druh nemrtvých. (21. června)

Milujte svého zabijáka

Hvězda brakové TV stanice Chuck Barris má velké tajemství. Když doprovází výherce ze svého pořadu na dovolenou, kterou získali jako hlavní cenu, vraždí ve službách CIA. (22. června)

Malena

Dvanáctiletý Renato se zamiloval do Maleny. Když o ní ale místní žárlivci začnou šířit drby, musí Renato zjistit, co je pravda a co lež. (22. června)

Smím prosit?

Právník, na kterého přišla krize středního věku, chce od života trochu víc. Přihlásí se proto do tanečních – a tanci úplně propadne. (22. června)

Tohle je pop

Tyhle skladby máte rádi, ale víte vlastně, jak vznikly? Dokumentární seriál o hudebních festivalech, softwaru Auto-Tune nebo třeba chlapáckých skupinách. (22. června)

Květinový dům: Film

Sourozenci De La Moraovi vymyslí ďábelský plán, jak se dostat do domu, ve kterém kdysi bydlela jejich rodina. Je tam totiž schovaná velmi cenná a důležitá věc. (23. června)

Na papíře dobrý

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda. (23. června)

Případ Wanninkhof–Carabantes

Roku 1999 byla zavražděna mladá dívka Rocío Wanninkhof a podezření padlo na Dolores Vázquez, bývalou přítelkyni její matky. Je vinna? Pravdu odhalí až další oběť. (23. června)

Rodinná firma: žhavé reality – 1. řada

Reality show o rodině Kretzových, která se ve svojí realitce zaměřuje na luxusní nemovitosti a pomáhá klientům s nákupem a prodejem úžasných domů ve Francii i jinde. (23. června)

Too hot to handle – 2. řada

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (23. června)

Godzilla: Bod singularity – 1. řada

Záhadná píseň svede dohromady doktorandku a inženýra. Společně se pak postaví nepředstavitelné síle, která může znamenat zkázu pro celý svět. (24. června)

Nahý režisér – 2. řada

V Japonsku osmdesátých let dokázal jeden odhodlaný muž v každém neúspěchu najít novou příležitost. Jmenoval se Tóru Muraniši a v branži způsobil úplnou revoluci. (24. června)

Sestry na startovní čáře

Tři sestry, kterým to skvěle běhá, musí tvrdě makat, aby to dotáhly na vysněné závody a překonaly všechno, co jim komplikuje život. Výjimečný příběh o dospívání. (24. června)

Tancuj – 1. řada

Talentovaná pouliční tanečnice z durbanské čtvrti Umlazi musí překonat strach a splnit si velký taneční sen, i když si to její rodina nepřeje. (24. června)

Letní seznam – 2. řada

V napínavém dramatu s prvky nadpřirozena se představí parta teenagerů. Na táboře na odlehlém ostrově je čeká romantika, soupeření i nevysvětlitelná záhada. (25. června)

Sex/život – 1. řada

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znovu nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát. (25. června)

4x ráj – 1. řada

Satira nebo psychologický thriller v seriálové adaptaci čtyř povídek z pera slavného umělce a spisovatele Satjádžita Ráje. (25. června)

Wonderboy: hledání Oliviera Rousteinga

Osobní dokument, který ukazuje, jak vznikají odvážné modely uměleckého šéfa značky Balmain Oliviera Rousteinga, a líčí i jeho trnité hledání vlastních kořenů. (26. června)

Willy a kouzelná planeta

Na vzdálené planetě čekají malý průzkumník a jeho robotí parťák, až se budou moct vrátit domů. Oba si ale musí dávat pozor na barevné tvory, co pobíhají všude kolem. (27. června)

Pokračuj na přehled novinek z Netflixu z minulého týdne