Supergirl a Keatonův Bruce Wayne scéně. Takhle se natáčí The Flash

Nová Supergirl odhalena, Michael Keaton znovu jako Bruce Wayne!

Foto: Sasha Calle jako Supergirl, Michael Keaton jako Bruce Wayne

Natáčení dlouho odkládaného snímku The Flash je konečně v plném proudu a na internet se dostaly první fotky z natáčení. Na nich vidíme představitelku nové Supergirl a Micheala Keatona, který si po třiceti letech zopakuje roli Bruce Waynea, s největší pravděpodobností ho uvidíme i v kostýmu Batmana.

Londýnské natáčení The Flashe odhalilo dvě zásadní informace. Supergirl s tváří začínající herečky Sashy Calle vypadá skvěle a zestárlý Michael Keaton má zase vlasy na hlavě. Kromě momentek šikovných fotografů, režisér Andy Muschietti se podělil o superhrdinská loga hlavních postav filmu.

Zatímco první fotky z placu odhalily kostým Supergirl a návrat Bruce Waynea s tváří Michaela Keatona, samotný film nabídne hereckou sestavu ještě mnohem rozmanitější. Do role dalšího Batmana se totiž vrátí Ben Affleck a vyloučen není comeback ani dalších postav ze světa filmového universa DC. Koneckonců Wonder Woman a Aquaman sehráli v předloze, ze které film bude čerpat, hodně významnou roli.

Komiks Flashpoint, ze kterého si The Flash bere inspiraci, se odehrává v alternativní časové ose, ve které Flash přichází o své schopnosti, Superman je zadržen vládou a Liga spravedlnosti neexistuje. Světem zmítá třetí světová, zapříčiněná spory mezi Wonder Woman a Aquamanem. Otázkou zůstává, kolik si snímek propůjčí právě z oné předlohy.

The Flash, který bude součástí DCEU, se připravuje už od roku 2016. Za tu dobu se na projektu vystřídala řada režisérů i scénáristů, jméno hlavního představitele Ezry Millera ale zůstalo. Na očekávaném snímku, který bude vycházet ze slavného komiksu Flashpoint, momentálně pracuje Andy Muschietti, tvůrce hororových hitů Máma a To.

The Flash by měl dorazit do kin 3. listopadu 2022.