20 filmů a seriálů, které v týdnu přidá Netflix

Foto: Netflix

Animovaný Resident Evil, čtvrtá řada Atypického nebo druhá část hororové trilogie Ulice strachu. Důvodů, proč si pustit Netflix hned po svátcích, bude opravdu několik.

Tak snad abyste šli s Timem Robinsonem – 2. řada

V téhle neobvyklé komediální sérii skic, která si libuje v „grilování“ hvězd, žádné obyčejné interakce neuvidíte. (6. července)

Bažina – 2. řada

V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů. (7. července)

Apokalypsa kanibalů

Foto: Netflix

Tři veteráni se po válce vrací domů do Spojených států. Z Vietnamu tam ale zavlečou nákazu, která dělá z lidí krvelačné kanibaly. (7. července)

Kočičí lidé – 1. řada

Každý je jiný, ale všechny je spojuje velká láska k jejich okouzlujícím kočičím kamarádům. Dokumentární seriál o lidech, kteří tahle osobitá zvířata prostě milují. (7. července)

Major Grom: Morový doktor

Řádění maskovaného zabijáka vyvolá ve městě chaos. Zastavit ho může jedině ostřílený, ale dost svérázný detektiv a jeho nezkušený parťák. (7. července)

Psí přátelé – 2. řada

Srdečné příběhy o stálých citových poutech, která se bez ohledu na okolnosti vytvářejí mezi psy a jejich páníčky. (7. července)

Taková moje láska

Právnička, co nezná nic než práci, se vrací na ostrov, odkud pochází, aby přiměla starého známého převzít rodinnou filmu. Jenže pak všechno zkomplikují city z mládí. (7. července)

Válka za dveřmi – 1. řada

Ze dvou protikladných rodin jsou náhle sousedé a mezi matkami obou rodů vypukne válka s naprosto nečekanými následky. (7. července)

Elize Matsunaga: Byl jednou jeden zločin

Zločin, který otřásl Brazílií: Elize Matsunaga zastřelila a rozčtvrtila svého bohatého muže. Teď v tomhle podrobném dokumentárním seriálu poprvé promlouvá o svém případu. (8. července)

Resident Evil: Infinite Darkness – 1. řada

Federální agent Leon S. Kennedy se spojí se zaměstnankyní TerraSave Claire Redfieldovou, aby vyšetřili epidemii zombie. Na motivy populární stejnojmenné videoherní série od společnosti Capcom. (8. července)

Atypický – 4. řada

Když se autistický teenager rozhodne najít si přítelkyni, jeho snaha o větší nezávislost přivede celou rodinu na cestu za sebepoznáním. (9. července)

Biohackeři – 2. řada

Dívka začne studovat medicínu na prestižní německé univerzitě, aby vypátrala, jak souvisí tragická událost v její rodině s vizionářskou profesorkou biologie. (9. července)

Jak jsem se stal superhrdinou

Ve světě, kde vedle sebe existují lidé a superhrdinové, se osamělý policista spojí s geniálním detektivem, aby odhalili temnou organizaci obchodující se superschopnostmi. (9. července)

Jak se stát tyranem – 1. řada

Foto: Netflix

Každý diktátor musí znát triky, jak si získat a udržet moc. Lehce cynický dokumentární seriál o despotech v dějinách lidstva. (9. července)

Kuchařka z Castamaru

V Madridu roku 1720 se ovdovělý vévoda vrací do víru společenského života a zakouká se přitom do talentované kuchařky. Podle románu, který napsal Fernando J. Múñez. (9. července)

Lee Su-Kun: Smyslový kouč

Foto: Netflix

Aby se Lee Su-geun dostal mezi nejlepší korejské komiky, musel si osvojit umění číst společenské signály. A teď to naučí i vás. (9. července)

Loni v létě

Šestnáctiletý Deniz tráví prázdniny v přímořském městečku, kde se snaží sbalit svoji dětskou lásku. A do toho ještě řeší milostný trojúhelník. (9. července)

Ulice strachu – 2. část: 1978

V prokletém městě Shadyside se ze řetězu utrhl zabiják a terorizuje celý letní tábor Nightwing. Letní kratochvíle tak střídá krvavý boj o přežití. (9. července)

Virgin River – 3. řada

Zdravotní sestra se z Los Angeles přestěhuje do odlehlého města v severní Kalifornii, aby začala znova. Nestačí se ale divit, co a hlavně koho tam najde. (9. července)

Vodouch

Jedenáctiletý Gunner uteče z domova, aby se pokusil zachránit svoji nemocnou matku a našel tajemného muže, který údajně dokáže obelstít smrt. (9. července)

Pokračuj na novinky z Netflixu z minulého týdne