29 nejsledovanějších titulů na Netflixu minulého týdne

Foto: Krvavě rudé nebe, Sex příšery, Dobrý doktor (vše Netflix)

Jak si vedou filmy a seriály na Netflixu podle serveru FlixPatrol?

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (29. týden)

Ruská komiksová jízda Major Grom se drží v čele sledovanosti, druhé, čtvrté a šesté místo patří hororové trilogii Ulice strachu. Skvěle si vedou i čerstvé novinky Království zombie a Krvavě rudé nebe.

15. Klasický horor
14. Princezna zakletá v čase
13. Lovci trolů: Úsvit Titánů
12. Jak jsem se stal superhrdinou
11. Rust Creek
10. Willy a kouzelná planeta
9. Království zombie: Ashin ze severu
8. Poslední dopis od milence
7. Krvavě rudé nebe
6. Ulice strachu – 2. část: 1978

5. Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

4. Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside.

3. Sedm statečných

Bezohledný magnát tyranizuje hornické městečko, ale málomluvný lovec odměn proti němu postaví partu drsných chlápků s výjimečnými schopnostmi.

2. Ulice strachu – 3. část: 1666

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside.

1. Major Grom: Morový doktor

Řádění maskovaného zabijáka vyvolá ve městě chaos. Zastavit ho může jedině ostřílený, ale dost svérázný detektiv a jeho nezkušený parťák.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (29. týden)

Komediální seriál Tenkrát poprvé si ukořistil první příčku před dvěma verzemi Too Hot to Handle a eroticko-romantickým počinem Sex/Život. Dobrý doktor se svými čtyřmi řadami a výborným Freddiem Highmorem zakončil týden na druhém místě.

14. Loupeže
13. Atypický
12. Kuchařka z Castamaru
11. H2O: Stačí přidat vodu
10. Sexy příšery
9. Ridley Jonesová: Strážkyně muzea
8. Virgin River
7. Pokémon: Cesty
6. Jak se stát tyranem

5. Too Hot to Handle: Brazílie

Zábavná reality show, ve které v pohádkovém plážovém resortu soutěží sexy mladí Brazilci o 500 tisíc brazilských realů. Kdo chce vyhrát, bude se muset vzdát sexu.

4. Too Hot to Handle

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

3. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

2. Dobrý doktor

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou.

1. Tenkrát poprvé

Indicko-americká teenagerka zažila traumatický rok. Teď by chtěla hlavně poskočit na žebříčku popularity – jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to vůbec neulehčují.

Pokračuj na nejsledovanější Netflix tituly z minulého týdne