15 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 28. týdne

Foto: Ulice strachu, Jak jsem se stal superhrdinou, Sex/Život (Netflix)

Ruská superhrdinská akce nejsledovanějším filmem týdne, seriálům na Netflixu kralují nazí lidé.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (28. týden)

Ruský akční film Major Grom dostal na Netflixu český dabing a i ten mu pomohl k prvenství mezi nejsledovanějšími filmy týdne. Druhá je francouzsko-belgická novinka Jak jsem se stal superhrdinou, třetí a čtvrté místo patří netflixovské Ulici strachu, pátý je Vodouch, nenápadné drama s Rosario Dawson, které moc pozitivních recenzí nesbírá.

15. Máma
14. Talentovaný pan Ripley
13. Hobit: Bitva pěti armád
12. Otcovství
11. Taková moje láska
10. Sedm statečných
9. Ulice strachu – 3. část: 1666
8. Willy a kouzelná planeta
7. Klasický horor
6. Kouzelný drak

5. Vodouch

Jedenáctiletý Gunner uteče z domova, aby se pokusil zachránit svoji nemocnou matku a našel tajemného muže, který údajně dokáže obelstít smrt.

4. Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside.

3. Ulice strachu – 2. část: 1978

V prokletém městě Shadyside se ze řetězu utrhl zabiják a terorizuje celý letní tábor Nightwing. Letní kratochvíle tak střídá krvavý boj o přežití.

2. Jak jsem se stal superhrdinou

Ve světě, kde vedle sebe žijí lidé a superhrdinové, se samotářský polda a mazaná vyšetřovatelka snaží překazit temné spiknutí a zachránit hrdinům jejich schopnosti.

1. Major Grom: Morový doktor

Řádění maskovaného zabijáka vyvolá ve městě chaos. Zastavit ho může jedině ostřílený, ale dost svérázný detektiv a jeho nezkušený parťák.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (28. týden)

Hloupoučká reality-show Too Hot to Handle (nedávno uvedená druhá řada) a erotický seriál Sex/Život na předních místech sledovanosti, následuje romantický Virgin River (třetí řada), dokumentární novinka Jak se stát tyranem a anime Pokémon: Cesty.

14. Elita
13. Lupin
12. Resident Evil: Infinite Darkness
11. Dobrý doktor
10. Lucifer
9. Kuchařka z Castamaru
8. Tenkrát poprvé
7. H2O: Stačí přidat vodu
6. Atypický

5. Pokémon: Cesty

Mladý trenér Ash a jeho kamarád Goh nastoupí jako výzkumní asistenti v laboratoři profesora Cerise a dostanou za úkol cestovat po světě a studovat Pokémony.

4. Jak se stát tyranem

Foto: Netflix

Každý diktátor musí znát triky, jak si získat a udržet moc. Lehce cynický dokumentární seriál o despotech v dějinách lidstva.

3. Virgin River

Zdravotní sestra se z Los Angeles přestěhuje do odlehlého města v severní Kalifornii, aby začala znova. Nestačí se ale divit, co a hlavně koho tam najde.

2. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

1. Too Hot to Handle

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu v minulém týdnu