15 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 27. týdne

Foto: Major Grom, Ulice strachu, Sex/Život. Zdroj: Netflix

Ulice strachu a žhavá reality-show Too Hot to Handle jsou pro Netflix trefami do černého. Přinášíme žebříčky nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu tohoto týdne.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (27. týden)

Ulice strachu si podmaňuje Netflix. První část je nejsledovanějším filmem týdne, ta druhá, která měla premiéru teprve v pátek, se už zařadila mezi nejlepší desítku. Druhá příčka patří Otcovství s Kevinem Hartem, třetí místo si urval Warcraft: První střet.

15. Addamsova rodina
14. Vodouch
13. Taková moje láska
12. Dítě Bridget Jonesové
11. Jak jsem se stal superhrdinou
10. Skylines
9. Ulice strachu – 2. část: 1978
8. Willy a kouzelná planeta
7. Než jsem tě poznala
6. Hobit: Bitva pěti armád

5. Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

4. Major Grom: Morový doktor

Řádění maskovaného zabijáka vyvolá ve městě chaos. Zastavit ho může jedině ostřílený, ale dost svérázný detektiv a jeho nezkušený parťák.

3. Warcraft: První střet

Fantasy příběh podle oblíbené videohry, ve kterém portál otevře draenorským bojovníkům cestu na Azeroth a vypukne válka mezi lidmi a orky.

2. Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem.

1. Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (27. týden)

Reality show Too Hot to Handle se až nečekaně daří. Druhá řada si došla pro první pozici sledovanosti tohoto týdne mezi seriály, druhé místo patří neméně odvážnému seriálu Sex/Život. Třetí jsou Pokémoni, čtvrtí Lupin a pátý Lucifer.

15. Sophie: Vražda v západním Corku
14. Jak se stát tyranem
13. Dřevo nad zlato
12. Mladá modrá krev
11. Sweet Tooth: Chlapec s parožím
10. Atypický
9. Virgin River
8. Resident Evil: Infinite Darkness
7. Elita
6. H2O: Stačí přidat vodu

5. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.

4. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

3. Pokémon: Cesty

Mladý trenér Ash a jeho kamarád Goh nastoupí jako výzkumní asistenti v laboratoři profesora Cerise a dostanou za úkol cestovat po světě a studovat Pokémony.

2. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

1. Too Hot to Handle

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.