Filmový Zaklínač od Netflixu dostal trailer

Foto: Netflix

Netflix již brzy uvede animovaný film Zaklínač: Vlčí sen vycházející z oblíbené knižní ságy Zaklínač polského spisovatele Andrzeje Sapkowského. O co v něm půjde?

Anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf česky uvedený Zaklínač: Vlčí sen nás zavede zpátky do minulosti a odhalí nám příběh mladého zaklínače Vesemira, pozdějšího mentora zaklínače Geralta. Děj se tedy bude odehrávat před událostmi jak seriálovými, tak i herními a knižními.

Kromě lákavého tématu je na filmu pozoruhodná i jeho forma, ke které se váže silná stylizace postav i světa. Ač jde o poněkud nečekané zpracování zaklínačské látky, zvolený filmový styl nebude představovat překážku, ale naopak sérii zase vnukne něco nového a zajímavého. O poutavé bojové scény a ironický humor v něm rozhodně nebude nouze.

Postavě propůjčí hlas Theo James, představitel Tobiase zvaného Čtyřka v trilogii Divergence. Hlas mladému Vesemirovi propůjčil již v hraném seriálu Zaklínač, a to v epizodě „Much more“. Namluvil také postavu Hectora v animovaném seriálu Castlevania, který se vizuálně velmi podobá připravovanému snímku.

Film Zaklínač: Vlčí sen bude mít premiéru již 23. srpna.

Foto: Netflix