24 novinek, které Netflix přidá tento týden

Foto: Předělávka tetování, Kenšin, Poslední žoldák (vše Netflix)

Přelom měsíce znamená pro Netflix jediné. Vydatnou porci originálů, které služba přidá do nabídky už navždy, doprovodí známé filmové počiny, jenž se v obsahu zdrží jen po určitou dobu. Tento týden se můžeme těšit na novou řadu populárního seriálu Jak prodávat drogy přes internet (rychle), Posledního žoldáka s Van Dammem a známé tituly jako akční Zastav a nepřežiješ, Blade: Trinity nebo Robin Hood: Král zbojníků.

Charlieho andílci

Agentura Charlese Townsenda expanduje do ciziny a dva zkušení Andílci se i s novou členkou týmu snaží zastavit nepřátele, co chtějí ukořistit naprosto převratné zařízení. (26. července)

Jak prodávat drogy přes internet (rychle) – 3. řada

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (27. července)

Mighty express – 4. řada

Svezte se vláčky Mighty Express a poznejte jejich dětské kamarády, kteří si vždycky poradí s každým zádrhelem na trati! (27. července)

Bartkowiak

Zneuznaný zápasník MMA ztratí po bouračce bratra a musí převzít rodinný noční klub. Jenže brzy zjistí, že jeho sourozenec nezemřel nešťastnou náhodou. (28. července)

Zastav a nepřežiješ

Foto: Lionsgate

Nájemný zabiják z Los Angeles zjistí, že účinkům jedu, kterým ho otrávili, dokáže vzdorovat jenom tak dlouho, dokud si udrží dostatečnou hladinu adrenalinu. (28. července)

Láska je slepá – nové díly

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (28. července)

Předělávka tetování

Přijdou s příšerným tetováním a odejdou s mistrovským dílem. Přední tatéři napravují škody spáchané amatéry – podle návrhů, které pro klienty vyberou jejich nejbližší. (28. července)

Zázračné houby

Některé umí zlikvidovat ropné skrvny a jiné zase pod zemí vytvářejí sítě, díky kterým spolu můžou komunikovat stromy. Vydejte se do kouzelného světa hub. (28. července)

Letovisko lásky

Vztah jí nevyšel a kariéra taky nestojí za nic, a tak tahle zpěvačka vezme kšeft v načančaném ostrovním letovisku, kde se úplnou náhodou žení její bývalý snoubenec. (29. července)

Kentaurie

Neohrožená válečná kobyla se snaží najít svoji milovanou jezdkyni v podivném světě plném magie, dobrodružství a zpívajících kentaurů. (30. července)

Make-up star: další hvězda make-upu – 3. řada

V tomhle soutěžním pořadu plní nadějní vizážisté rozmanité výzvy. Výherce dostane šanci udělat kariéru ve světě kosmetiky. (30. července)

Mýtus a Mogul: John DeLorean

John DeLorean se ve světě automobilů vypracoval z inženýra přes vrcholového manažera až na legendu. Pod touhle kapotou ale ukrývá temná tajemství. (30. července)

Outer Banks – 2. řada

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (30. července)

Poslední žoldák

Jako tajný agent se stal legendou. Teď je ale žoldák a musí vylézt z úkrytu, aby zachránil syna, kterého nikdy nepotkal. A být tátou bude možná jeho nejtěžší mise. (30. července)

Potulný samuraj Kenšin: Počátek

Ochránce Kenšin byl kdysi nechvalně známý jako zabiják Battósai. Pak ale potkal křehkou Tomoe Jukiširovou a změnil se mu život. (30. července)

Transformers: Války o Cybertron: Království

Zběsilý závod o to, kdo jako první najde Prajiskru, vyvrcholí na podivné planetě, kde se budoucnost střetne s přítomností. (30. července)

Blade: Trinity

Upíři vládnou lidem, ale už vědí, že lovce Bladea sami nezastaví. Proto na něj nastraží léčku a zkusí mu přišít velkou spoustu vražd. (1. srpna)

Creed a Creed II

Jeho táta byl Apollo Creed. Trénuje ho Rocky Balboa. A mladý Adonis Creed teď riskuje všechno, aby dostal šanci bojovat o titul. (1. srpna)

Čokoláda

Do tiché francouzské vesničky se během vrcholícího půstu přistěhuje svobodná matka s dcerkou a otevře si tam neobyčejný krámek s čokoládou. (1. srpna)

Do poslední kapky krve

Foto: Netflix

Krátké přátelství ulicí odchovaného Tylera s žoldákem ukončí válka gangů, ve které se oba ocitnou na opačných stranách barikády. (1. srpna)

Gejša

Foto: Sony Pictures

Z chudé rybářské rodiny ji prodali mezi gejši, kde se z ní stala hvězda celého Kjóta. Jenže aby naplnila svůj osud, bude muset ustát ještě velkou spoustu pletich. (1. srpna)

Kauza CIA

Foto: Universal Pictures

Edward Wilson, poctivý student Yaleovy univerzity, se za druhé světové války nechá zlanařit do CIA, která se teprve rodí. Jeho velké ideály se tam ale rychle rozplynou. (1. srpna)

Robin Hood: Král zbojníků

Foto: Warner Bros.

Zbabělý šerif z Nottinghamu mu zabil otce a legendární lučištník Robin Hood odpřisáhl, že se pomstí. Pomoct mu s tím má parta psanců, co se v žádné vesnici moc neohřejí. (1. srpna)

World Trade Center

Foto: Paramount Pictures

Armáda odhodlaných záchranářů za velkého rizika pátrá v troskách Světového obchodního centra po lidech, kteří přežili jeho tragické zřícení. (1. srpna)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne