18 známých filmů, které zmizí z Netflixu koncem července

Foto: Padesát odstínů černé (Open Road Films), Syn temnoty (Sony Pictures), Hvězdný prach (Paramount Pictures)

Na přelomu července a srpna přijde Netflix o osmnáct filmových titulů s českými titulky. Diváci tak mají poslední možnost podívat se na hororovou variaci Supermana s názvem Syn temnoty, Romerovu Zemi mrtvých, výbornou fantasy pohádku Hvězdný prach nebo kultovní horor Rosemary má děťátko.

Gloria Bell

Rozvedená žena, která se ráda baví, žije naplno. Ve dne pracuje a noci protancuje v klubech v Los Angeles. Pak se ale na scéně objeví nový muž. (dostupné do 27. července)

Syn temnoty

Milující rodiče adoptovali chlapce, který před lety spadl z nebe v kosmické lodi. Teď ale vidí, že je zlý – a že má nadpřirozené schopnosti. (dostupné do 27. července)

Dvojí hra

Foto: Universal Pictures

V tvrdém zápolení farmaceutických gigantů se dva zamilovaní firemní agenti ocitají přímo uprostřed bitevního pole. (dostupné do 30. července)

Země mrtvých

Živí mrtví ovládli vojenskou strategii a vyhráli válku nad lidstvem. Ti, kteří přežili, se teď před nimi třesou hrůzou za zdmi města ovládaného krutým tyranem. (dostupné do 30. července)

Čtyři bratři

Foto: Paramount Pictures

Čtyři adoptivní bratři se po vraždě matky vracejí domů do Detroitu a přísahají pomstu vrahům. (dostupné do 31. července)

Diktátor

Tahle komedie pojednává o slavných počinech generála Aladeena, diktátora Republiky Wadiya, v jeho boji proti demokracii a za útlak svého lidu. (dostupné do 31. července)

Drsnej Shaft

Foto: Paramount Pictures

Detektiv John Shaft z New Yorku zatkne Waltera Wadea mladšího za vraždu. Wade ale složí kauci a uprchne do Švýcarska, aby se po dvou letech se vrátil k soudnímu řízení. (dostupné do 31. července)

Hlavně nezávazně

„Kamarádi s výhodami“ Emma a Adam jsou ve svém volném vztahu spokojení… dokud na scénu nevstoupí otravný cit zvaný láska. (dostupné do 31. července)

Hvězdný prach

Foto: Paramount Pictures

Naivní Tristan Thorne se snaží získat lásku svojí vyvolené. Vydává se proto do zapovězené říše, odkud jí má přinést spadlou hvězdu. Z té se ale mezitím stává člověk. (dostupné do 31. července)

Labyrint

Foto: Sony Pictures

Náctiletá Sarah se vydá zachránit brášku ze spárů proradného goblina a tahle mise jí změní život. Fantasy film, který natočil Jim Henson. (dostupné do 31. července)

Nejhorší obavy

Foto: Paramount Pictures

Agent CIA Jack Ryan se pokouší odhalit, proč se tři nezvěstní ruští jaderní vědci schovávají na Ukrajině a komunikují s neonacisty. (dostupné do 31. července)

Nejlepší nepřátelé

V roce 1971 na schůzi o integraci ve školách v Severní Karolíně vedle sebe zasedne aktivistka za lidská práva a vůdce Ku Klux Klanu a nečekaně se spřátelí. (dostupné do 31. července)

Padesát odstínů černé

Naivní studentku Hannah, která je ještě panna, okouzlí boháč Christian Black. Třeskutá parodie na film „Padesát odstínů šedi“. (dostupné do 31. července)

Rango

Když se ochočený chameleon Rango ztratí v poušti, začne se vydávat za drsňáka a stane se šerifem zkorumpovaného pohraničního městečka plného násilníků. (dostupné do 31. července)

Rosemary má děťátko

Foto: Paramount Pictures

Žena s nadšením zjišťuje, že je těhotná. Ale se zvětšujícím se břichem rostou i její obavy, že se nenarozené dítě nachází ve vážném nebezpečí. (dostupné do 31. července)

Stepfordské paničky

Šéfka televizní stanice a její manžel chtějí začít znova. Přestěhují se proto na malebné předměstí plné samých dokonalých manželek, které ale skrývá temné tajemství. (dostupné do 31. července)

Team America: Světovej policajt

Foto: Paramount Pictures

Satirický hudební film, ve kterém se loutková policie ujme náročného úkolu udržet na neklidné planetě mír. (dostupné do 31. července)

Trosečník

Letadlo, kterým letí systémový technik firmy FedEx Chuck Noland, havaruje a on najednou musí bojovat o přežití na opuštěném ostrově v Tichém oceánu. (dostupné do 31. července)