Dexter se vrací! Trailer představuje novou řadu New Blood

Foto: Showtime

Seriál o sériovém vrahovi a forenzním expertovi v jedné osobě se dočká pokračování. Co nového nám další série Dextera přinese?

Dexter, kriminální seriál vzniklý dle předlohy spisovatele a herce Jeffa Lindseyho, je s námi od roku 2006. Po odvysílání zatím poslední osmé série měl seriál několikaletou pauzu a oznámení nové řady tak bylo trochu překvapení.

Dexter: New Blood se bude odehrávat deset let po konci původního seriálu, v hlavní roli se pochopitelně opět ukáže Michael C. Hall. Tvůrci uvedli, že novou sérií rozhodně nechtějí vyvracet konec osmé série, která přinesla leckterým fanouškům zklamání. Z traileru je ale patrné, že ač bude Dexter: New Blood volně navazovat na „konec“ předchozí řady, rozhodně nabídne nečekané zvraty a zajímavé nové postavy.

Dexter se v nové řadě objeví pod novým jménem Jim Lindsay a pokusí se tak začít nový, normální život. Přesto se zdá, že i zde Dexter stále podléhá svému nočnímu zaměstnání a dál v tichosti zabíjí – snad stále jen lidi, kteří si to zaslouží. Také je možné, že se v nové sérii objeví někdo, kdo odhalí Dexterovo tajemství a pokusí se Dextera vypátrat, ale to prozatím zůstává nejasné.

Seriál Dexter: New Blood bude mít premiéru 7. listopadu.

Foto: Showtime