13 novinek, které uvidíme tento týden na Netflixu

Foto: Poslední dopis od milence, Království zombie: Ashin ze severu, Krvavě rudé nebe (Netflix)

Netflix uvede v pátek tři velké filmové novinky. Nejdříve dorazí Království zombie: Ashin ze severu, speciální epizoda stejnojmenného seriálu, Krvavě rudé nebe z německé produkce, které v traileru vypadá opravdu parádně a nakonec také romantické drama Poslední dopis od milence s výborným hereckým obsazením. Na Netflix ale putuje také řada zajímavých seriálů.

Lovci trolů: Úsvit titánů

Hrdinové z Lovců trolů, 3 mimo a Kouzelníků spojí síly proti tajemným nepřátelům, kteří se chtějí zmocnit jejich světů – a taky zničit Zemi. (21. července)

Sexy příšery – 1. řada

Nezadaní účastníci téhle show se rozhodli dát sbohem povrchnímu randění a pomocí rafinovaného make-upu a bizarních masek vyzkoušet, jestli je láska opravdu slepá. (21. července)

Too hot to Handle: Brazílie

Zábavná reality show, ve které v pohádkovém plážovém resortu soutěží sexy mladí Brazilci o 500 tisíc brazilských realů. Kdo chce vyhrát, bude se muset vzdát sexu. (21. července)

Slova v bublinách

Jednoho slunečného dne potká plachý kluk, co píše haiku, temperamentní, ale nejistou dívku a prožije s ní krátké, kouzelné léto. (22. července)

Filmy našeho dětství – 2. řada

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (23. července)

Holky z červeného gauče – 2. řada

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (23. července)

Království zombie: Ashin ze severu

Tragédie, zrada a tajemný objev doženou mladou ženu k pomstě za vyvraždění její rodiny a kmene. Speciální epizoda Království zombie. (23. července)

Krvavě rudé nebe

Letadlo na noční lince přes Atlantik unesou teroristi a žena, která trpí záhadnou nemocí, musí ukázat, co se v ní skrývá, aby zachránila svého synka. (23. července)

Moje druhá šance: Rivalky

Maddy Cornellová prožila jako malá velké zklamání, když se nedostala na olympiádu. Teď má ale nový cíl – trénuje partu mladých gymnastek na souboj s týmem, co neprohrává. (23. července)

Možná je to láska

Krátké filmy o mladých lidech, mezi kterými ve víru emocí přeskočí jiskra za opravdu nečekaných okolností. (23. července)

Poslední dopis od milence

Novinářka objeví milostné dopisy z roku 1965 let a rozhodne se, že záhadnému románku přijde na kloub. Jenže láska si pak najde i ji. (23. července)

Prachy na rozjezd

Dva bezprizorní mileniálové natočí po rozjetém večírku video, ve kterém představí revoluční aplikaci – a peníze se jim jenom hrnou. Teď ještě tu aplikaci vytvořit. (23. července)

Vládci vesmíru: Odhalení – 1. řada

Katastrofální bitva rozbila Eternii na kusy a Teela a její překvapiví spojenci teď musí zabránit zániku vesmíru. Pokračování klasiky z 80. let. (23. července)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne