18 novinek, které tento týden nadělí Netflix

Foto: Van Helsing (Syfy), Poslední nás zachrání (Sony), Sedm statečných (Sony)

Netflix v týdnu uzavře povedenou trilogii Ulice strachu, ještě předtím se ale milovníci žánru dočkají tří předkrmů v podobách Mámy, Klasického hororu a Poslední nás zachrání. V pátek ještě dorazí pátá řada seriálového Van Helsinga.

Máma

Partička teenagerů je nadšená, když jim postarší žena nakoupí alkohol a dovolí jim pařit u ní ve sklepě. Její pohostinnost se ale brzy změní v posedlost. (13. července)

Ridley Jonesová: Strážkyně muzea

Zvědavá holka Ridley s kamarády chrání poklady Přírodovědného muzea, které skrývá i kouzelné tajemství. Všechno tu totiž v noci ožije. (13. července)

Klasický horor

Děsivý a napínavý film, ve kterém se několik lidí na cestě po jižní Itálii ztratí v lese a čeká je zoufalý boj o život. (14. července)

Loupeže – 1. řada

Neobyčejné loupeže, o které se pokusili obyčejní lidé a skoro jim to vyšlo – ať už kradli miliony v hotovosti nebo luxusní bourbon. Seriál o skutečných zločinech. (14. července)

Můj neortodoxní život – 1. řada

Reality show o životě Julie Haart, ředitelky společnosti Elite World Group a bývalé členky ultraortodoxní židovské komunity, a jejích dospělých dětí. (14. července)

Návod na dokonalou rodinu

Manželé z Québecu se snaží zvládnout vysoká očekávání, nástrahy a tlaky spojené s výchovou dětí ve společnosti posedlé úspěchem a vlastním obrazem na sociálních sítích. (14. července)

Soukromá síť: Kdo zabil Manuela Buendíu?

Proč zemřel Manuel Buendía? A jak byla tehdejší politika propletená s pašováním drog? Detailní pohled na dílo věhlasného mexického novináře a na okolnosti jeho vraždy. (14. července)

Beastars – 2. řada

Ve světě, kde společně žijí zvířata všech druhů, pocítí něžný vlk masožravé instinkty, když se v jeho škole začne vyšetřovat vražda. (15. července)

Crash pad

Podvedená manželka využije lásky beznadějného romantika, aby se pomstila záletnému manželovi. Když to ale praskne, oba muži spolu začnou žít pod jednou střechou. (15. července)

Dokonalý pár

Módní blogerka narazí na Bali na šikovného ševce a hned to mezi nimi zajiskří. Jak to bude dál s jejím snoubencem, je tím pádem ve hvězdách. (15. července)

Má Amanda

Dva nezvykle blízcí přátelé před sebou nemají žádná tajemství. A jak roky běží, jejich vzájemné pouto je jediná věc, na kterou se dá spolehnout. (15. července)

Poslední nás zachrání

Mladá dívka uvízne ve fiktivním světě kultovního hororu, ve kterém před 20 lety hrála její zesnulá matka. (15. července)

Sedm statečných

Bezohledný magnát tyranizuje hornické městečko, ale málomluvný lovec odměn proti němu postaví partu drsných chlápků s výjimečnými schopnostmi. (15. července)

Tenkrát poprvé – 2. řada

Indicko-americká teenagerka zažila traumatický rok. Teď by chtěla hlavně poskočit na žebříčku popularity – jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to vůbec neulehčují. (15. července)

Naomi Ósaka

Osobně pojatý seriál, ve kterém tenisová šampionka Naomi Ósaka na cestě za úspěchem a slávou zkoumá odlišné kultury, ze kterých pochází, i svoji pestrou identitu. (16. července)

Pokusný Honza

Kluk s bujnou fantazií, jeho věrný pes a dvě sestry vědátorky. Co by tahle parta asi tak mohla provést? Tak to se ještě uvidí. (16. července)

Ulice strachu 3. část: 1666

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (16. července)

Van Helsing – 5. řada

Po třech letech v kómatu se Vanessa probouzí do světa pleněného upíry. Spolu s nesourodou skupinkou přeživších bojuje o holý život. (16. července)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne