20 novinek, které uvidíme na Netflixu tento týden

Foto: Netflix

Netflix v týdnu uvede dvě velké premiéry, očekávaný fantasy seriál Světlo a stíny a filmovou sci-fi novinku Utajený pasažér s Annou Kendrick. To ale rozhodně není všechno. Netflix přidá do nabídky další zajímavé italské filmy s českými titulky, japonský thriller HOMUNCULUS, který je adaptací stejnojmenné mangy nebo dvoudílnou dokumentární minisérii Život v barvě s Davidem Attenboroughem.

Free to Play

Dokument o třech profesionálních hráčích videoher, kteří na mezinárodním turnaji soutěží o milion dolarů. (19. dubna)

Luis Miguel – The Series – nové díly

Tenhle seriál je dramatizací životního příběhu mexické superhvězdy, zpěváka Luise Miguela, který už desítky let fascinuje davy nejen v latinské Americe. (19. dubna)

Izzy a její koaly – 2. řada

Malá ošetřovatelka koal Izzy Beeová a její rodina zachraňují tyhle roztomilé tvorečky na ostrově Magnetic Island v Austrálii a pomáhají jim vrátit se do divočiny. (20. dubna)

Bar Guiseppe

Uhlazený vdovec si začne s mladou imigrantkou z Afriky, která pracuje u něj v restauraci. Jejich vztah ale způsobí na italském maloměstě skandál a vyústí v násilí. (21. dubna)

Budeme mladí a překrásní

Foto: Rai

Zpěvačka, která kdysi zabodovala s jediným hitem, vystupuje se synem v místním klubu. Na obzoru se ale objeví nové příležitosti a jejich blízký vztah projde zkouškou. (21. dubna)

Dafne

Po náhlé mámině smrti pomůže odvážná holka s Downovým syndromem tátovi překonat smutek. A začne se stavět na vlastní nohy. (21. dubna)

Ferdinand I.: Král neapolský

Neapoli vládne neschopný král Ferdinand I., kterého nesnášejí jeho vlastní poddaní. A hlavně vtipný posměváček Pulcinella. (21. dubna)

Lauřina svatba

Mladá Italka se zamiluje do studenta z Afriky, ale jejich lásku ohrožuje velké tajemství i její rodina, která se vztahem nesouhlasí. (21. dubna)

Máma pro všechny

Do Palerma dorazí vlna migrantů a místní radní navrhne, že se stane zákonným zástupcem stovek dětí. Podle skutečné události. (21. dubna)

Neviditelná Nula – 1. řada

Nesmělý mladík má schopnost se stát neviditelným, ale musí se ji naučit ovládat, aby ochránil svoji čtvrť. Velké sny o kariéře umělce proto zatím musí počkat. (21. dubna)

Řekni mi kdy

Workoholik Will opouští jednotvárný život v Los Angeles a vydává se splnit poslední přání svého dědy: navštívit nejslavnější místa v Mexico City a poznat, co je to láska. (21. dubna)

Už jsi byla na měsíci?

Módní novinářka odjede na italský venkov prodat svoji farmu. Narazí tam ale na sympatického farmáře a zjistí, o co všechno vlastně v životě přicházela. (21. dubna)

Volný jako Libero

Novinář pracuje na reportáži o zásadovém majiteli firmy na výrobu oděvů z Palerma, který se veřejně postavil proti placení výpalného mafii. (21. dubna)

HOMUNCULUS

Bezdomovec, který ztratil paměť, získá po experimentálním lékařském zákroku schopnost vidět skrytá lidská traumata. Představy se mu ale začnou míchat s realitou. (22. dubna)

Pátrání po Šíle

Má Ánand Šíla, nechvalně známá bývalá mluvčí komunity Bhagvána Radžníše, se po letech vrací do Indie dát rozhovor novinářům, kteří už ji s fanoušky netrpělivě očekávají. (22. dubna)

Utajený pasažér

Odhalení ukrytého pasažéra ohrozí životy všech tří členů posádky, co právě vyrazila na misi na Mars. A přiměje je volit mezi špatným a ještě horším řešením. (22. dubna)

Život v barvě s Davidem Attenboroughem – 1. řada

Dokumentární seriál, který pomocí inovativních technologií zkoumá přírodu z nového pohledu a soustředí se na to, jak barvy pomáhají přežít zvířatům v divočině. (22. dubna)

Heroes: Ticho a rock & roll

Dokument o vzestupu Héroes del Silencio, slavné rockové kapely z 80. let, která pod vedením zpěváka Enriqua Bunburyho ukázala Španělsku, jak vypadá pořádně tvrdá muzika. (23. dubna)

Světlo a stíny – 1. řada

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa. (23. dubna)

Světlo a stíny – Afterparty

Foto: Netflix

Hvězdy seriálu Světlo a stíny z produkce Netflixu probírají jeho velkolepé bojové scény, odpovídají na dotazy fanoušků a zahrají si kvíz na téma Armáda vs. vrány. (23. dubna)

Pokračuj na přehled novinek z Netflixu minulého týdne