17 filmů, které HBO GO odstraní na konci dubna

Foto: Icon Film Distribution, 20th Century Fox, Paramount Pictures

S bohatou porcí filmů se v dubnu neloučí jen Netflix, ale také služba HBO GO. Nalezli jsme celkem sedmnáct filmů, kterým byste ještě měli dát šanci, než je posledního dubnového dne HBO odstraní. Ve výběru se nachází rovněž dvě komiksovky Shazam! a Alita: Bojový Anděl, které službu opustí ještě o něco dřív. Z nabídky následně zmizí hned sedmnáct nejstarších bondovek, britsko-český Anthropoid, první Mizerové nebo Nadaný žák se skvělým Ianem McKellenem.

Shazam!

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! (dostupné do 21. dubna)

Alita: Bojový Anděl

Když se Alita probudí bez vzpomínky na to, kým je, v budoucnosti, kterou nepoznává, ujme se jí soucitný lékař Ido. (dostupné do 28. dubna)

17 bondovek

Maratón šestadvaceti bondovek na HBO GO se pomalu chýlí ke konci. Na konci dubna službu opustí sedmnáct nejstarších filmů o Bondovi, zbylé ještě zůstanou.

8 MM

Foto: Columbia Pictures

Soukromý detektiv Tom Welles dostává svůj „velký“ případ. Vdova po úctyhodném miliardáři našla v manželově sejfu 8mm amatérský film se sadistickou vraždou mladé dívky.

Anthropoid

Snímek Anthropoid vychází z výjimečného skutečného příběhu vojenské operace za druhé světové války, jejímž cílem byl atentát na obergruppenführera SS Reinharda Heydricha.

Apokalypsa v Hollywoodu

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je totiž Los Angeles devastováno apokalypsou.

Čokoláda

Nikdo si nedokázal představit, jaký dopad bude mít Viannein příjezd do poklidného, tradičního francouzského městečka.

Dívka

Patnáctiletá Lara je odhodlána stát se profesionální baletkou. S touto vidinou a podporou svého otce se vrhá do náročného studia na nové škole.

Flashdance

Foto: Paramount Pictures

Světově úspěšný muzikál vypráví příběh nebojácné a půvabné osmnáctileté dívky Alex Owensové, která ve dne pracuje jako svářečka a v noci tančí v luxusním baru.

Hledám Amy

Dva komiksoví nadšenci přes den tráví čas společně ve svém studiu a večer se chodí ven bavit. Jejich přátelství má však poprvé v životě dostat povážlivou trhlinu.

Lara Croft: Tomb Raider

Foto: Paramount Pictures

Angelina Jolie v hlavní roli vnadné hrdinky, která připomíná Indianu Jonese stejně jako Jamese Bonda. Lara Croft je pravá britská aristokratka, vychovaná na školách pro děti z elitních rodin.

Milujte svého zabijáka

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou.

Mizerové

Will Smith a Martin Lawrence spojí své síly jako parťáci na poli zločinu, tedy spíš v boji proti němu, v tomto akcí nabitém filmu o dvojici skvělých chlapíků, z nichž se stanou skuteční mizerové.

Nadaný žák

Foto: TriStar Pictures

Todd Bowden je nadaný šestnáctiletý středoškolák, jehož začnou zvráceným způsobem fascinovat zvěrstva nacistického Německa poté, co tuto látku začnou probírat v hodinách dějepisu.

Nebe

Foto: TFM Distribution

Philippa je britská učitelka žijící v Itálii, jejíž manžel se stal obětí předávkování drogami, stejně jako několik jejích studentů.

Schůzka naslepo

Foto: TriStar Pictures

Když se Walter Davis dá dohromady s překrásnou Nadiou zvrtne se v lechtivé komedii perfektní Schůzka naslepo v totální pohromu.

Stepfordské paničky

Foto: Paramount Pictures

Vítejte ve Stepfordu. Všechno zde se zdá tak perfektní, že to je až neuvěřitelné. Zdejší ženy se skvěle starají o své protějšky, o domácnost, a dokonale plní své manželské povinnosti.

Pokračuj na nejlepší filmy, které zmizí z Netflixu příští týden