19 dobrých filmů, které do týdne zmizí z Netflixu

Foto: Universal Pictures

Z Netflixu zmizí další slušná porce filmového obsahu z licenčních důvodů. Uživatelé streamovací služby tak mají poslední šanci, aby dohnali některé filmové resty. Už za týden na Netflixu nenajdeme oscarové Apollo 13, kultovní Čelisti Stevena Spielberga, skvělou komedii od tvůrce Lásky nebeské, Lásky čas nebo dvojku komiksové pecky Kick-Ass. Dohromady jsme odhalili devatenáct filmů, které už jsou jednou nohou z Netflixu na odchodu. Z nabídky budou odstraněny 22. dubna 2021.

Apollo 13

Píše se rok 1970 a vesmírnou misi Apolla 13 zkomplikují nečekané technické problémy, které ohrožují životy Jima Lovella a jeho posádky. Příběh podle skutečných událostí.

Bídníci

Muzikálová verze epického příběhu Victora Huga o lásce a obětech, která spatřila světlo světa na jevištích v roce 1985, se dočkala adaptace na filmové plátno.

Bridget Jonesová – S rozumem v koncích

Foto: United International Pictures

V dalším pokračování filmového hitu sledujeme nyní již zadanou Bridget, která zjišťuje, že ani život v páru není žádné peříčko.

Čelisti

Když obrovský a nenasytný bílý žralok terorizuje ostrov Amity, policejní náčelník, oceánograf a zkušený lovec žraloků se vydávají tuto bestii zničit.

Delfín Filip

Mladý Sandy není dvakrát nadšený, že musí trávit letní prázdniny rybařením se strýčkem na Floridě. Všechno se ale změní ve chvíli, kdy se objeví přátelský delfín Filip.

Hop

Nezaměstnaný flákač přejede Velikonočního zajíčka, a aby mohly svátky nerušeně pokračovat, musí převzít všechny jeho povinnosti. A těch je víc, než dost…

Kick-Ass 2

V tomto pokračování je středoškolský hrdina Kick-Ass nucen najít si nového parťáka poté, co je Hit Girl nečekaně vyřazena ze hry.

Kouzelná chůva Nanny McPhee

Foto: Universal Pictures

Když chůva McPhee dorazí na Greenovic farmu, použije kouzla i disciplínu a pomůže vyčerpané paní domu s vedením domácnosti, zatímco její muž bojuje ve válce.

Lásky čas

Když se Tim dozví, že muži v jeho rodině dokážou cestovat časem a měnit vlastní život, rozhodne se vrátit do minulosti a získat ženu svých snů.

Nevědomí

Vysoko nad Zemí sužované válkami se komandér Jack Harper, který má na starosti drony chránící planetu, snaží vypořádat s přistávající poškozenou lodí.

Nějak se to komplikuje

Deset let po rozvodu se Jane a Jake znovu sejdou kvůli promoci svého syna a nečekaně spolu skončí v posteli.

Notting Hill

Foto: Universal Pictures

Náhoda svede dohromady ostýchavého majitele knihkupectví Williama Thackera a hollywoodskou hvězdu Annu Scott. Nepravděpodobný vztah může začít.

Očista: Anarchie

V temném pokračování filmu Očista se obyčejní lidé snaží přežít jediných 12 hodin v roce, během kterých může kdokoli beztrestně spáchat zločin.

Rallye smrti

Foto: Universal Pictures

Muž nespravedlivě odsouzený za vraždu má šanci získat svobodu: bude volný, když se mu podaří vyhrát brutální třídenní závod proti spoluvězňům, kteří usilují o to samé.

Sousedi

Chuligánské bratrstvo se nastěhuje hned vedle usedlého párečku s čerstvě narozeným dítětem. Začíná válka, ve které se neberou zajatci.

Trable v ráji

V zoufalé snaze zachránit své manželství dvojice přesvědčí další tři páry, aby se zúčastnily skupinového pobytu, na kterém se řeší problémové vztahy.

Určitě, možná

Foto: Universal Pictures

Mladinkou Mayu zajímá, jak se její rozvádějící se rodiče poznali, a tak poslouchá, jak její táta Will vzpomíná na své milostné vztahy se třemi různými ženami.

Velcí bratři

Foto: Universal Pictures

Danny a Wheeler se v práci moc nenadřou, ale když je povinnosti dohoní, skončí u veřejně prospěšných prací v mentorském programu Sturdy Wings.

Zakázané ovoce

Foto: Universal Pictures

Bankovní lupič Jack naskočí na útěku z vězení do kufru auta i s atraktivní federální maršálkou, a rozjede tak rafinovanou hru na kočku a myš.