10 skvělých filmů, které Netflix právě přidal v tajnosti

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Netflix dopředu avizoval, že v týdnu uvede desítky nových filmů a seriálů. Nakonec se v nabídce objevily další tituly, které Netflix přidal v naprosté tajnosti a bez upozornění. Za pozornost stojí argentinské Divoké historky, jeden z nejlepších filmů roku 2014, Ospalá díra s Johnnym Deppem nebo animovaná klasika Železný obr. Všech deset právě uvedených filmů si můžete pustit s českými titulky.

Divoké historky

Šest příběhů o agresivních řidičích, nevěře, jedech i občanské neposlušnosti. Temně komediální antologie o pomstě a trestu.

G.I. Joe 2: Odveta

V tomhle akcí nabitém pokračování je elitní protiteroristický tým obviněn globálním žoldákem Zartanem z velezrady.

Jackie

První dáma Jacqueline Kennedyová chce uctít odkaz svého manžela, a tak hned týden po jeho zavraždění kývne na žádost o rozhovor do novin.

Ledově ostří

Dva krasobruslaři přijdou kvůli skandálu o svoje medaile a zpátky na led se vrátí díky mezeře v pravidlech. Ta jim umožňuje soutěžit v párové disciplíně.

Na doraz

Peter spěchá za manželkou, která má každou chvíli rodit. Nedostane se ale do letadla, a tak ho čeká dlouhá cesta autem. A navíc s pěkně protivným spolujezdcem.

Oko nad Prahou

Návrh vizionáře Jana Kaplického vyhraje architektonickou soutěž na stavbu nové národní knihovny v Praze, ale celý projekt záhy vyvolá ostré spory.

Ospalá díra

Detektiv z New Yorku je poslán do odlehlé vesnice Ospalá díra, aby zde vyšetřil sérii záhadných úmrtí, po nichž zůstaly oběti bez hlavy.

Škola ro(c)ku

Muzikant Dewey Finn začne suplovat čtvrťáky na základce a nenápadně je naučí, jak má znít opravdový rokenrol.

Zkažená úča

Plány na výhodný sňatek zhatí sebestředné učitelce rozchod, takže se snaží ulovit jiného zbohatlíka. Vsadí přitom na novou taktiku a nečekaně se leccos přiučí.

Železný obr

V době studené války se devítiletý kluk spřátelí s obrovským, ale milým robotem, kterému jde po krku paranoidní vládní agent.

Pokračuj na zbylé novinky na Netflixu tohoto týdne