8 trailerů týdne: Akční Netflix a Guy Pearce exorcistou

Netflix představil seriály Jupiter’s Legacy o druhé generaci superhrdinů a Světlo a stíny, fantasy natočené podle úspěšné knižní série Griša. Zack Snyder se tentokrát odpoutal od Liga spravedlnosti a ukázal první záběry ze zombie apokalypsy Armáda mrtvých. Dnes to ale nebude jen o Netflixu, Pixar a Disney totiž přidali trailer k animáku Luca a služba Hulu teaser k další řadě Příběhu služebnice. Tohle je přehled nejzajímavějších trailerů posledního týdne.

Armáda mrtvých

Las Vegas zaplavili zombie a družina nájemných zabijáků se pustí do riskantního podniku: musí vstoupit do karanténní zóny a provést únos, jaký svět ještě neviděl.

Jupiter’s Legacy

První generace superhrdinů udržuje svět v bezpečí téměř po celé století. Nyní musí jejich děti dostát svému odkazu a řídit se dynamikou rodiny, moci a loajality stejně jako jejich rodiče.

Luca

Luca zažívá nezapomenutelné léto na italské riviéře plné zmrzliny, těstovin a nekonečných jízd na skútru. Všechna dobrodružství sdílí se svojí nově nalezenou nejlepší kamarádkou, ale veškerou zábavu ohrožuje hluboce držené tajemství, které Luca skrývá pod hladinou oceánu.

Příběh služebnice – 4. řada

Nadcházející série oblíbeného seriálu se opět zaměří na June, která podle traileru přežila střelbu z finále třetí řady a pokračuje ve své misi zachránit ženy a děti Gileadu, a bezpečně je transportovat do Kanady.

The Mauritanian

Právnička Nancy Hollander a její kolegyně Teri Duncan začínají pracovat na novém případu Mohameda Ould Slaha, který je neprávem už několik let držen ve vězení. Proti nim se postaví vojenský žalobce Stuart Couch, který Mohameda nehodlá pustit na svobodu, byť nebyl právně uznán vinným.

The Seventh Day

Jeden z nejlepších exorcistů se spojil s mladým knězem, aby ho naučil svému řemeslu. Když se oba začnou postupně dostávat za hranice zla, začínají se vynořovat jejich vlastní démoni.

The Unhealer

Kelly prožívá ty nejhorší časy. Nejen, že je každý den šikanovaný ze strany svých spolužáků, ale také trpí poruchou příjmu potravy. Jeho matka nalezne zázračného léčitele, který ale omylem své nadpřirozené schopnosti přenese na něj. Kelly začíná zjišťovat, že je takřka nezničitelný, a když šikanátoři v nebezpečném žertu zabijí jeho blízkou osobu, použije své síly k pomstě.

Světlo a stíny

Když mladá bojovnice projeví kouzelné schopnosti, které by mohly sjednotit její svět, začnou proti ní kout pikle temné síly. Podle románové série Griša Leigh Bardugo.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne