10 trailerů týdne: Jackman cestující časem a zrození Cruelly de Vil

Další únorový týden za námi a my vám přinášíme nášup nejlepších trailerů za posledních sedm dní. Naděloval Disney v podobě Cruelly s Emmou Stone v hlavní roli, HBO GO představila modernější verzi My děti ze stanice ZOO, Netflix zase ukázal muzikál pro mladistvé A Week Away. Své fanoušky překvapil i Hugh Jackman, který na svém Twitteru zveřejnil krátký teaser pro svůj nový sci-fi film Reminiscence.

A Week Away

Will Hawkins je dospívající mladík, který nevede zrovna příkladný život. Poprvé jede na letní tábor, ale až při cestě tam se dozví, že se jedná o nábožensky založený kemp. Nejdříve se chystá k rychlému útěku, v tom mu ale zabrání dcera majitele kempu, do které se bezhlavě zakoukal. Will najednou zažívá pocity štěstí a lásky, které již dlouho nezažil, ale žádná romance nemůže být bez zádrhelu, což si Will rychle uvědomí.

Cruella

Už od malička byla jiná oproti ostatním a musela za to pykat. Nový film nám představí zrození postavy Cruelly de Vil, známé z filmu o dalmatinech. Budeme sledovat její postupný vývoj, její problémy s matkou a nakonec i samotnou stoupající šílenost, pro kterou je tolik známá.

Doors

Bez varování se po celém světě najednou objevují miliony tajemných dveří. Vědci věří, že se jedná o mimozemskou komunikaci s lidstvem. Při pokusu o vstup do dveří začnou lidé pochybovat o své vlastní existenci a o realitě.

Lucky

Noc co noc je May pronásledovaná mužskou postavou, která se vrací do jejího domu, aby ublížila jí nebo jejímu manželovi. Vždy, když na něj zaútočí, postava zmizí a další noc se vrací. May se o tom snaží mluvit se svými bližními včetně manžela, kteří jí ale odpovídají jakoby celá tahle hrozba byla v pořádku. Když nemůže získat pomoc od svého okolí, je nucena vzít věci do vlastních rukou.

Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru.

My děti ze stanice ZOO

Nový seriál je moderní interpretací, inspirovanou poutavými vzpomínkami Christiane F.. Seriál sleduje šest mladých lidí, kteří se vehementně a nekompromisně snaží bojovat za svoje sny. Mezitím se snaží vyrovnávat se sílou závislosti, prostitucí a společností, která se vůči nim obrací zády.

Reminiscence

Vědec objeví způsob, jak znovu prožít svou minulost, a pomocí této technologie hledá svou dlouho ztracenou lásku.

The Irregulars

Seriál, který se odehrává ve viktoriánském Londýně, vypráví příběh skupiny problémových pouličních dětí, které jsou manipulovány k řešení zločinů pro zlověstného doktora Watsona a jeho tajemného obchodního partnera, nepolapitelného Sherlocka Holmese.

The Toll

Vyčerpaná Cami si na letišti objedná odvoz, kterým je řidič Spencer. Při daleké cestě se jejich auto porouchá na odlehlé silnici a ona i Spencer si začínají uvědomovat, že nejsou sami. Náhle se na autě objevuje nápis, který je oba varuje, že musí zaplatit mýtné. Cami a Spencer zjišťují, že je pronásleduje nadpřirozená síla. Bájný muž, kterému patří tato půda, chce zaplatit životem, což je postaví proti sobě.

Twist

Nadaný graffiti umělec, který si přezdívá The Artist se nechá zlákat pouličním gangem, kterému velí postarší Fagin. Ten plánuje okrást svého nemesis o velmi cenné umění. K tomu potřebuje oddanou skupinu rychlých a zdatných teenagerů a zkušenou partnerku.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne