10 trailerů týdne: Dvojitá porce Supermana a útok na Eurotunel

V dnešním přehledu trailerů se podíváme na napínavý thriller SAS: Red Notice o útoku na Eurotunel nebo mrkneme na vloupačku do Španělské banky. Pro milovníky hororů a nadpřirozena tu máme trailer nejen na The Devil Below s děsivým přízrakem. Nejvíce pozornosti ale upoutala Snyderova Liga Spravedlnosti, které jsme věnovali i samostatný článek.

SAS: Red Notice

Malá skupina kriminálníků ovládne vlak uprostřed Eurotunelu mířícího do Francie. Vyhrožují, že vlak vyhodí do povětří společně se všemi pasažéry, pokud nebudou splněny jejich podmínky. Plán jim ale překazí jeden z cestujících, který má ve vlaku těhotnou přítelkyni a ovládá střílení i bojová umění. Skupina si hned záhy uvědomí, že jejich plán má trhliny.

Happily

Tom a Janet jsou ideálním manželským párem. Rádi spolu tráví čas, mají pravidelný sex a celkově si užívají vzájemnou společnost. Když je navštíví cizinec s kufříkem, vyvstane najednou spousta problémů. Nejen, že se musí vypořádat s mrtvým tělem, ale také se skupinou dlouholetých přátel, kteří nemusejí být tím, čím se zdají.

Yes Day

Rodiče a děti se vždy nepohodnou v jednom – v pravidlech. Děti je nesnášejí, rodiče je milují. Když si ale děti Allison a Carlose začnou stěžovat na to, že jejich rodiče jsou moc přísní a neužijí si žádnou legraci, začnou přemýšlet, co by mohly změnit. Toho se chytnou jejich ratolesti a navrhnou den plný souhlasu, tedy den, kdy svým dětem musejí říkat jen samé ano.

Zack Snyder’s Justice League

Bruce Wayne je odhodlaný dokázat, že Supermanova oběť nebyla zbytečná. Spojuje síly s Dianou aka Wonder Woman, aby mu pomohla dát dohromady hvězdný tým superhrdinů, kteří musí ochránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů.

Sound Of Violence

Alexis byla v deseti letech svědkem brutální vraždy své matky a od té doby si v sobě nese těžké trauma včetně ztráty sluchu, který se jí nyní pomalu vrací. Brutální scéna v ní ale zanechala těžké následky, a za cestou sebepoznání a vyléčení jí pomáhá poslech zvuků z násilí.

A Writer’s Odyssey

Šest let po únosu své dcery získává práci, aby zabil spisovatele, který vytvořil jeho svět a napsal jeho příběh. Spisovatel a jeho postava si ale náhle uvědomují, že se jejich světy začínají prolínat a vymyšlený fantasy svět ovlivňuje naši realitu.

The Devil Below

Hluboko v Appalachianské zemi je opuštěné místo, kde byly po celá desetiletí v plamenech uhelné doly. Tým vědců se rozhodne na místo podívat a zjistit, co požáry způsobilo. Neustále jim v tom ale zabraňuje skupina mužů, kteří se snaží najít své ztracené syny nebo přátele. Brzy tým vědců zjistí něco překvapivějšího, než původ požárů… Zjistí, že tam nejsou sami.

Son

Když se mladý chlapec nakazí záhadnou nemocí, musí se jeho matka rozhodnout, jak daleko zajde, aby ho ochránila před děsivými a nadpřirozeným silami ze své minulosti.

The Vault

Jakmile se Thom dozví, že legendární poklad bude v trezoru Španělské banky držen pouhých 10 dní, vymyslí spolu s charismatickým obchodníkem s uměním Walterem podrobný plán, jak proniknout dovnitř. A vyberou si k tomu nejpříhodnější noc, kdy se hraje finálový zápas mistrovství světa ve fotbale, ve kterém figuruje Španělsko, a které se bude vysílat na obří obrazovce, shodou okolností umístěné přímo před budovou banky.

Superman & Lois

Nový seriál o Supermanovi se podívá na jeho život jako rodiče a manžela. Jeden z nejslavnějších superhrdinů na světě se musí potýkat se zlem, pracovat jako novinář, být dobrým manželem, a k tomu vychovávat syna. Jak se dokáže superhrdina vyrovnat se všemi stresy, tlakem veřejnosti a komplikacemi, které přicházejí s rodičovstvím v dnešní době?

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne