12 trailerů týdne: Nášup ze SuperBowlu a Bruce Willis ve vesmíru

Sportovní akce roku Superbowl přinesla divákům hned šest spotů, ve kterých představila nejočekávanější filmy a seriály, včetně Rychle a zběsile 9 nebo šestidílnou sérii Falcon and the Winter Soldier. Ale ani klasická distribuce trailerů nezůstala pozadu. Dnes pro Vás máme Bruce Willise v novém sci-fi Cosmic Sin nebo bojující titány Godzillu vs. Konga.

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto se usadil a žije normálním životem. Pořád ho to ale táhne k nebezpečí a rychlým autům. Když se mu naskytne jakákoliv příležitost si sednou za volant a opětovně zažít ten pocit rychlosti a nával adrenalinu, nemůže to jen tak odmítnout.

Old

Rodina si jede užít dovolenou k moři, aby načerpala energii a užila si společné volno. Na první pohled se pláž tváří jako to nejkrásnější na zemi. Vše se ale změní, když se šestiletý chlapec vrátí z procházky jako dospívající kluk. Tím to ale vše jen začíná.

The Falcon and the Winter Soldier

Šestidílná minisérie spojí síly Falcona a Winter Soldiera, kteří společně musí bojovat proti Helmutu Zemovi. Padouchovi, jenž si nepřeje nic jiného než vyhladit všechny superhrdiny.

Nobody

Hutch Mansell je pro svou rodinu jen otcem a manželem, jinak je pro ně nikdo. Netuší ale, že dříve pracoval s velmi nebezpečnými lidmi. A když se najednou někdo odváží jít po jeho rodině, rozhodne se oprášit své znalosti a vrátit jim to i s úroky.

Raya a drak

Před dávnými časy žilo lidstvo a draci v harmonii. Když ale na lidstvo zaútočila monstra zvaná Druun, draci se obětovali, aby lidstvo zachránili. O 500 let později se monstra vrátila a záchrana lidstva je v rukách osamělé válečnice, která má za úkol najít posledního žijícího draka.

Coming 2 America

Africký král Akeem se po letech vrací do Ameriky, aby se setkal se svým synem a následníkem trůnu, o kterém do této chvíle vůbec nevěděl.

Evropské kmeny

V roce 2019 nastal konec technologií a moderní lidstvo začalo opět žít jako ve středověku. V Evropě se objevily bojové kmeny, některé touží po krvi, některé po moci, a některé jen po záchraně, která nastolí dějiny správným směrem. Klíčem k tomu je vzácná kostka, která když se dostane do nesprávných rukou, může nadělat spoustu problémů.

Pacific Rim: Země nikoho

Kaijuové se vynořili z moře a ovládli zemi. Na světě nezůstal skoro nikdo, většina je mrtvá nebo ztracená. Bratr a sestra se ale nevzdávají a s pomocí nalezeného obřího robota nazvaného Jaeger se vydávájí najít své rodiče a porazit nepřátele.

Sentinelle

Klara se z války v Sýrii vrací domů k rodině, aby se stala součásti operace Sentinelle v Nice. Po noci strávené v nočním klubu je její sestra nalezena polomrtvá a znásilněná na pláži. Když Klara zjistí viníka, kterým je syn chráněného ruského miliardáře, rozhodne se sestru pomstít způsobem, který se naučila ve válce.

Cosmic Sin

Sedm vycvičených vojáků zahájí misi Cosmic Sin proti nově objevené mimozemské civilizaci v naději, že ukončí mezihvězdnou válku dříve, než začne.

Godzilla vs. Kong

Kong je povolán lidmi, aby je zachránil před dalším mýtickým stvořením Godzillou, která se zjevila v oceánu. Rozzuřená Godzilla postupně ničí celou planetu a je jen na Kongovi, aby se s Godzillou utkal v epické bitvě, která může mít jen jednoho vítěze.

Ascendant

Jaká malá měla Aria nadpřirozené schopnosti, které ale s pomocí svého otce dokázala pohřbít hluboko do svého nitra a nepoužívat je. Nyní se jako dospělá probouzí svázaná ve výtahu a před sebou vidí, jak mučí jejího otce. Aria se musí vrátit do svého dětství a probudit v sobě moc, kterou se snažila ukrývat, aby svého otce zachránila.