11 filmových a seriálových novinek na víkend

V tradičním přehledu nejzajímavějších novinek, které nadělil týden, najdeme pouze jeden originální film z produkce Netflixu, indické drama Bílý tygr. Na poli seriálů je to z pohledu největší streamovací služby již trochu veselejší. HBO si připravila premiéru třetí řady Odkazu nebo poměrně vydařený horor Spirála. Do filmových a seriálových tipů na víkend jsme také zařadily nenápadné tituly uvedené třeba na Google Play.

Bílý tygr

Jestli chce ambiciózní řidič bohaté indické rodiny uniknout před chudobou a začít podnikat, musí vzít rozum do hrsti. Podle oblíbeného románu. (Netflix)

Jurský svět: Křídový kemp – 2. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. (Netflix)

Návrat detektiva

Kdysi oslavovaný dětský detektiv, kterému je už 32 let, pokračuje v řešení stejných triviálních záhad mezi kocovinami a záchvaty sebelítosti. (O2TV, Google Play)

Odkaz – 3. řada

Hrdinové seriálů Upíří deníky a The Originals zanechali přetrvávající odkaz, který znovu ožívá v dramatu ODKAZ. Ten vypráví příběh další generace nadpřirozených bytostí na škole pro mladé a nadané. (HBO GO)

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie… zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší. (Aerovod)

Riverdale – 5. řada

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Spirála

Tento nadpřirozený thriller sleduje homosexuální pár Malika a Aarona, kteří čelí homofobním výhrůžkám poté, co se přestěhují do vzdáleného amerického města, aby zde vychovávali svou dospívající dceru. (HBO GO)

Umění špionáže – 1. řada

Špionáž je vážná věc a už od nepaměti se při ní používají speciálně vyvinuté nástroje a techniky, které jsou stejně důležité jako samotní špióni. (Netflix)

Vyfouknutí – 2. řada

Deset špičkových umělců to pořádně rozpálí při soutěži ve foukání skla. Jeden z nich si odnese 60 000 dolarů a titul šampiona. (Netflix)

Výstup

Výstup je legrační, a místy neohrabaná, prohlídka toxického životního přátelství Mika a Kyla. Zatímco Kyle je milý, a taky trochu měkota, Mike očividně sabotuje všechny jeho vztahy. (O2TV, Google Play)

Winx Saga: Osud – 1. řada

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy na víkend z minulého týdne