10 horkých novinek na bezva víkend u bedny

Na víkend si rezervujte dostatek času, protože na streamu bylo přes týden opět živo. Kromě tradiční nadílky novinek na Netflixu, včetně akční sci-fi Za čárou, byly zajímavé tituly uvedeny také na konkurenční HBO GO. Jako bonus můžete brát doporučení na nový marvelácký seriál WandaVision, který konečně vychází u Disneyho.

Crack: Kokain, korupce a konspirace

Během hospodářské krize se objeví levná a silná droga, a to ve společnosti vyvolá paniku a rozhořčení umocněné rasismem. Detailní pohled na historii cracku v 80. letech. Originální dokumentární film. (Netflix)

Mulan

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce. O českou premiéru se postaralo O2. (O2TV)

Night Stalker: Hon na sériového vraha

V roce 1985 číhá ve stinných zákoutích sluncem zalitého Los Angeles krutý sériový vrah. A dva neúnavní detektivové mu jdou bez ustání po krku. Podle skutečné události. (Netflix)

Richard Jewell

Svět poznal Richarda Jewella jako pracovníka bezpečnostní agentury, který ohlásil nález výbušnin při bombovém útoku v Atlantě v roce 1996. (17. ledna na HBO GO)

Rozčarování – 3. část

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Temná tvář Brooklynu

Lionel Essrog (Edward Norton) jako osamělý soukromý detektiv postižený Tourettovým syndromem pátrá ve snímku Temná Tvář Brooklynu po vrahovi svého mentora. (17. ledna na HBO GO)

Tiger

Tiger je dvoudílný dokument, který podrobně zkoumá vzestup, pád a neuvěřitelný návrat světové ikony Tigera Woodse. Obsahuje dosud nevídané záběry a exkluzivní rozhovory s lidmi, kteří ho znají nejlépe. (HBO GO)

V zajetí kouzel – 5. řada

Na univerzitě Brakebills, tajné a velmi exkluzivní kouzelnické škole, skupina dvacátníků záhy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, skutečně existuje – a představuje velké nebezpečí pro lidstvo. (HBO GO)

Za čárou

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. Akční sci-fi thriller. V hlavních rolích Anthony Mackie (Půjčovna masa, Captain America) a Damson Idris (Sněží!).

WandaVision – 1. epizoda

Seriálová marvelovka, o které se zatím mluví jen v superlativech, odhalí, co se stalo s Visionem po závěrečné bitvě s Thanosem. V tomto novém seriálu ze světa MCU nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Disney+)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy na víkend z minulého týdne