34 parádních filmů, které z Netflixu zmizí do konce roku

Poté, co z Netflixu zmizelo více jak deset snímků ještě před Vánocemi, známe celou řadu dalších titulů, které na službě najdeme pouze do konce tohoto roku. Většina snímků je na Netflixu dostupná pouze v originálním znění a bez českých titulků, i tak ale zamrzí, že je Netflix už nestihnul lokalizovat pro české diváky. To ale neznamená, že bychom následující výběr filmů nemohli dohnat i tak. Třeba bez titulků nebo s pluginem Super Netflix.

Mladé pušky II

Billy Kid, na kterého je vypsaná odměna, zdrhá se společníky do Mexika, kde je ale shání bývalý Billyho parťák Pat Garrett. (dostupné do 26. prosince)

Nepřítel před branami

Ruský ostrostřelec se v dramatu z druhé světové války postaví elitnímu německému snajprovi. Během krvavých bojů navíc zjistí, že se s kamarádem zakoukali do stejné dívky. (dostupné do 29. prosince)

Doktor Flastr

Když opustí brány psychiatrické léčebny, rozhodne se, že se stane doktorem s hlubokým přesvědčením, že humor je ten nejlepší lék. (dostupné do 29. prosince)

Srážka s mimozemšťanem

Dvěma milovníkům sci-fi na výpravě za tajemstvím nechvalně známé Oblasti 51 v Nevadě zkříží cestu mimozemšťan na útěku. (dostupné do 29. prosince)

V jako Vendeta

Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život. (dostupné do 30. prosince)

Město

V Bostonu dojde každý rok asi ke 300 loupežím. Většina zlodějů žije ve čtvrti o jedné čtvereční míli, která se jmenuje Charlestown. (dostupné do 30. prosince)

Na doraz

Nesourodou dvojici svede shoda náhod na společný road trip, který jim oběma nakonec změní život. (dostupné do 30. prosince)

Yes Man

Rozvedený Carl Allen, který se uzavřel před celým světem, absolvuje seminář se svérázným guru a jeho život se od základu změní. Odteď bude na všechno odpovídat slůvkem ano. (dostupné do 30. prosince)

Mechanický pomeranč

Žije jen pro tři věci: násilí, sex a Beethovena. Alex deLarge, vůdce čtyřčlenné party výtržníků, před níž si není nikdo jistý. (dostupné do 30. prosince)

Znovu 17

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O’Donnell ano. V jediném magickém okamžiku Mike takovou šanci dostane. (dostupné do 30. prosince)

2001: Vesmírná odysea

Filosofická filmová opera. Evoluce a smysl existence lidstva v několika epochách, během kterých je člověk konfrontován se zlověstným a mlčícím symbolem mimozemského života. (dostupné do 30. prosince)

300: Bitva u Thermopyl

Film vychází ze stejnojmenného komiksu, který je dravým převyprávěním příběhu bitvy u Thermopyl, kde se spartský král Leonidas a jeho 300 věrných bojovníků utká s mnohonásobnou přesilou Peršanů. (dostupné do 30. prosince)

Argo

Dramatický thriller Argo vychází ze skutečného příběhu. Popisuje tajnou operaci na záchranu šesti Američanů, která se odehrála na pozadí krize s rukojmími v Íránu. (dostupné do 30. prosince)

Temný rytíř (trilogie)

Batman, poručík Gordon a státní zástupce dál úspěšně bojují s gothamským podsvětím. Dobré výsledky jim ale možná pokazí nový padouch. (dostupné do 30. prosince)

Krvavý diamant

Bývalý žoldák, nyní pašerák diamantů (Leonardo DiCaprio) a prostý rybář (Djimon Hounsou) se octnou uprostřed ohně občanské války v Sierra Leone roku 1999. (dostupné do 30. prosince)

Okamžik zlomu

Když Ted Crawford zjistí, že jej jeho překrásná a výrazně mladší manželka Jennifer podvádí s jiným, naplánuje její vraždu. (dostupné do 30. prosince)

Čtvery Vánoce

Jeden šťastný pár, čtveřice rozvedených rodičů a Vánoce rozdělené na čtyři díly. Sváteční den se rychle vymkne kontrole a nastává opravdický vánoční blázinec. (dostupné do 30. prosince)

Olověná vesta

Snímek Stanleyho Kubricka Olověná vesta (1987) patří k vlně filmů, které se v druhé polovině osmdesátých let vyjadřovaly k tématu vietnamské války (např. Četa a Narozen 4. července Olivera Stonea). (dostupné do 30. prosince)

Gangster Squad – Lovci mafie

Píše se rok 1949 a v Los Angeles vládne nelítostnou rukou gangster a brooklynský rodák Mickey Cohen (Sean Penn). Řídí většinu nelegálních aktivit ve městě, včetně obchodu s drogami a zbraněmi, prostituce či nelegálního sázení. (dostupné do 30. prosince)

Dostaňte agenta Smarta

Když je jednoho dne napadeno velitelství americké zpravodajské tajné služby a identita většiny zaměstnanců je prozrazena, jejímu šéfovi nezbývá nic jiného, než do akce poslat i horlivého analytika Maxwella Smarta. (dostupné do 30. prosince)

Happy Feet 2

Mumble, mistr stepu, má problém, protože jeho drobounký syn Erik je choreo-fobní. Tanec ho nebaví a Erik uteče pryč a potká Mocného Svena, který umí lítat! (dostupné do 30. prosince)

Až tak moc tě nežere

Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore a Jennifer Connelly v romantické komedii o moderních vztazích a především nesnázích plynoucích z nedorozumění s opačným pohlavím… (dostupné do 30. prosince)

Zlatý kompas

Zlatý kompas nám může ukázat cestu k jiným světům. V tom, kde žije sirotek Lyra, má každý člověk svého daemona, jenž je jeho součástí. A podle dávného proroctví má právě ona v rukou osud všech světů. (dostupné do 30. prosince)

Šéfové na zabití

Jediná věc, která by udělala Nickovi, Kurtovi a Daleovi denní dřinu v práci snesitelnou, by byla rozdrtit jejich netolerantní šéfy na prach. (dostupné do 30. prosince)

Hněv Titánů

Deset let po tom, co hrdinně porazil obrovského Krakena, se Perseus, polobůh a Diův syn, snaží vést klidný život jako vesnický rybář a otec desetiletého syna Helia. (dostupné do 30. prosince)

Osvícení

Spisovatel Jack Torrance hledá klidné místo pro psaní svého nového románu, a tak přijímá nabídku dělat správce odlehlého horského hotelu. (dostupné do 30. prosince)

Pán prstenů (trilogie)

Hlavním hrdinou je hobit Frodo Pytlík, který se ve své vlastní domovině zvané Středozemě dostal do samotného centra bitvy mytických proporcí. (dostupné do 30. prosince)

Poslední samuraj

Nathan Algren se stal hrdinou občanské války a tažení proti indiánům. Poručík Gant ho přivede na setkání s japonským průmyslníkem Omurou, který mu nabídne práci při výcviku modernizované japonské armády. (dostupné do 30. prosince)

Pařba ve Vegas (trilogie)

Komedie o loučení se svobodou, které se nepředstavitelným způsobem zvrhne. Od režiséra Euro Tripu a Jokera. (dostupné do 30. prosince)

Než si pro nás přijde

Zbývá jim sotva rok života a mají řadu nesplněných přání. Milionář Edward a automechanik Carter vyrazí do světa, ale zjistí, že jenom fantastické zážitky jim blížící se setkání se smrtí neusnadní. (dostupné do 30. prosince)

Sherlock Holmes a Sherlock Holmes: Hra stínů

Nové dynamické zpracování nejznámějšího díla Sira Arthura Conana Doyla „Sherlock Holmes“ přináší Holmesovi a jeho věrnému partnerovi Watsonovi poslední výzvu. (dostupné do 30. prosince)

Sex ve městě

Skončí vztah Carrie a pana Božského svatbou? Dokáže Samanthu uspokojit jediný muž? Má Charlotte šanci konečně otěhotnět? Podaří se Mirandě vybudovat trvalý šťastný vztah? (dostupné do 30. prosince)

Křižovatka smrti 3 – Tentokráte v Paříži

V srdci samotné Paříže leží jedno z největších tajemství čínských Triád – nejmocnějšího a nejznámějšího kriminálního syndikátu na světě. (dostupné do 30. prosince)

10 000 př. n. l.

Člen horského kmene, mladý lovec DeLeh objevil tu nejsilnější vášeň svého srdce – krásnou dívku Evolet. Do vesnice jednoho dne vtrhnou neznámí nájezdníci a Evolet unesou. (dostupné do 30. prosince)

Pokračuj na filmy, které do konce roku zmizí z HBO GO