14 filmových novinek na poslední víkend roku

Pokud zrovna nechcete trávit vánoční svátky u stále se opakujících televizních repríz, může dát přednost některým novinkách na streamovacích službách. Netflix a HBO se na poslední víkend roku 2020 pilně připravili a divákům naservírovali řadu filmů a seriálů. Velké premiéry nabízejí také u nás nedostupné služby HBO Max a Disney+. Štědrovečerní pohádku nyní najdete i na stránkách České televize.

3Bobule

Blíží se další vinobraní a manželé, kteří jsou už nějakou dobu od sebe, se snaží zachránit nejenom krachující vinařství, ale i svůj vztah. (Netflix)

Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn. (Netflix)

Burákový sokol

Burákový sokol, moderní dobrodružný příběh, sleduje Zacka (Zack Gottsagen), mladíka s Downovým syndromem, který uteče z domova s pečovatelskou službou, aby si splnil svůj sen a stal se profesionálním zápasníkem. (HBO GO)

Daleko od Reykjavíku

Film „Daleko od Reykjavíku“, který se odehrává v malé zemědělské komunitě na Islandu, sleduje mlčenlivou Ingu, majitelku malého hospodářství, která se bouří proti chamtivému farmářskému družstvu. (HBO GO)

Mladí zabijáci

Masivní hackerský útok vyzradil na obyvatele maloměsta jejich špinavá tajemství. Rozzuřený dav z toho viní čtyři děvčata posedlá selfíčky a prahne po krvavé pomstě. (Netflix)

Můžeme být hrdinové

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

O vánoční hvězdě

Učitel Václav (V. Kotek) se chodí každý večer dívat na princeznu (L. Brill), jak bruslí na zamrzlém jezeře, ale ani sám sobě nepřizná, že je do ní zamilovaný. (iVysílání)

Pojď za tátou

Norvalův (Elijah Wood) život je, mírně řečeno, obtížný. Frustrovaný mladík žije se svou matkou a snaží se překonat závislost na alkoholu. (HBO GO)

Půlnoční nebe

Osamělý vědec v Arktidě spěchá varovat astronauty, aby se nevraceli zpátky na Zem, kde došlo k celosvětové katastrofě. (Netflix)

Sešup

Billie, Pete a jejich synové jsou právě na terase, když je během idylické lyžařské dovolené v Alpách zasáhne lavina. Ačkoli všichni uniknou bez úhony, Peteovy činy během neštěstí odhalí jeho temnou stránku. (HBO GO)

Smrt do roku 2020

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. Od tvůrců seriálu Black Mirror. (Netflix)

Teroristka

Na místního gaunera, co terorizuje okolí, si netroufne ani samotná starostka. Učitelka v důchodu proto vezme věci pevně do vlastních rukou.

Bonus: Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (HBO MAX)

Bonus: Duše

Joe Gardner dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před. (Disney+)

Pokračuj na filmové a seriálové novinky z minulého týdne